a-sharkoon-bemutatta-shark-disc-rgb-ventilatorat

A Sharkoon bemutatta SHARK Disc RGB ventilátorát

2021. június 10. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Sharkoon bemútatta új, 120 mm-es RGB LED ventilátorát, a SHARK Disc-et, mellyel a gyártó célja az alacsony zajszintű működés mellett a címezhető RGB világítás által nyújtott élmény biztosítása.

A Sharkoon SHARK Disc kilenc címezhető LED-et tartalmaz, melyek 16,8 millió színt képesek előállítani. A megvilágítás testreszabható olyan kompatibilis alaplapokkal, melyek 5V-D-G, vagy 5V-D-coded-G csatlakozóval  rendelkeznek. A ventilátorok kompatibilisek az ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte Fusion szinkronizáló szoftverekkel, így könnyen integrálhatók a rendszerekbe. A ventilátor külsőre nagyom megfogo, üvegszerű, átlátszó házzal rendelkezik, melynek közelén a motorborítás alatt kerültek elhelyezésre a LED-ek. 

A SHARK Disk ventilátor FDB csapágyazással rendelkezik, mely alacsony működési zajszintet és stabil működést tesz lehetővé, ami számszerűsítve 17,5 dBA maximális ( 1000 RPM fordulatszám mellett) zajszintet jelent. Tovább csökkentik a működési zajt a gumírozott érintkezési pontok, melynek köszönhetően a ház és a ventilátor között keletkező rezgések minimálisra csökkenthetők. 

A Sharkoon SHARK Disk ventilátor 9,90 eurós ajánlott fogyasztói áron érhető el. 

További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: