a-sharkoon-bemutatta-shark-force-3-ergonomikus-gamer-egeret

A Sharkoon bemutatta SHARK Force 3 ergonómikus gamer egerét

2024. június 28. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Sharkoon bemutatta SHARK Force 3 ergonómikus gamer egerét, mely egyaránt alkalmas játékra és munkára a nyolc programozható gombjának és 12800 DPI felbontású optikai szenzorának köszönhetően. 

Az A825 optikai szenzor maximálisan 12800 DPI felbontásra képes és a felhasználóknak lehetőségük van 6 előre beprogramozott DPI profil közül választani. Ezeket a DPI profilokat az egér színkóddal jelzi, hogy a felhasználója tudja, hogy milyen beállításon van épp.  Az egér fő gombjai alatt Huano mikrokapcsolók katak helyet, melyek várható élettartama 3 millió kattintás. A gyártó univerzálissá tette egerét, hisz ergonómihus kialakítása mellett szintem minden kézmérethez igazodik. 

Az egér kapott RGB világítást is, ami a jobb oldalsó részre és a felső részen elhelyezett logóra vonatkozik. Az RGB világítás 13 előre programozott fényhatát képes bemutatni. Az egér szinte minden felületen könnyen és biztosan használható, ami az 5 darab PTFE-ből készült betétnek köszönhető. Az egérhez a gyártó mellékelt cserélhető tappancsokat, ami pozitívum. 

Az egérhez egy 180 cm hosszú, szövetborítású USB kábel tartozik, amivel 1000 Hz-es maximális polling rate érhető el. A Sharkoon Force 3 14,99 dolláros ajánlott fogyasztói árcédulát kapott. További információkat a gyártó oldalán olvashattok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: