a-sharkoon-bemutatta-skiller-mech-sgk1billentyuzetet/2016/08/26

A Sharkoon bemutatta SKILLER MECH SGK1 billentyűzetét

2016. augusztus 26. Kocsis Bence Periféria hírek
A Sharkoon kibővízette népszerű Skiller billentyűzet sorozatát a mechanikus Sharkoon SKILLER MECH SGK1 modellel. Az újj billentyűzet a játékosok minden igényének eleget tesz, hisz rendelkezik anti-ghosting technológiával a beragadó billentyűk megakadályozására, csuklótámasszal az ergonómikus használat érdekében, cserélhető WASD gombokkal és LED háttérvilágítással, megerősített alumínium házzal, valamint mechanikus kapcsolókkal.
.
SKILLER_SGK1_45
.
Az SGK1 Kailh mechanikus kapcsolókkal rendelkezik, melyekből három változat közül választhatunk (Brown, Red és Blue). A Brown kapcsolók lenyomásához 45 gramm erőhatás kifejtésére van szükség és a lenyomási úthossz 2 mm. A Red kapcsolóra az 50 gramm szükséges erőhatás és 2 mm úthossz a jellemző. A Blue kapcsolók esetében 50 gramm erőről és 1,9 mm úthosszról beszélhetünk. A Brown kapcsolók nagyon hasonlítanak a membrános billentyűezetek érzéséhez, viszont sokkal hosszabb élettartamról beszélhetünk, ami nagyjából 50 millió leütést jelent. A Blue kapcsolók a hosszú élettartam mellett adnak egyféle akusztikus visszacsatolást. A Red kapcsolók esetében ugyanaz a hosszú élettartam a jellemző, viszont azok száméra ajánlott, akik nem szeretnek visszajelzést kapni a leütésekből.
.
SKILLER_SGK1_44
.
A Sharkoon Skiller Mech SGK1 fehér LED háttérvilágítással rendelkezik, mely háttérfényt hat különféle fényerőben választhatjuk meg. Emellett gyárilag programozott fényeffekteket is beállíthatunk, melyekből összesen hatot kapunk (hullámzás, lüktetés, állandó megvilágítás, kigyózó mozgás stb.) A Sharkoon Skiller Mech SGK1 Brown, Red és Blue kapcsolókkal 59,90 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira. .
SKILLER_SGK1_02

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: