a-sharkoon-bemutatta-skiller-sgk3-white-mechanikus-billentyuzetet

A Sharkoon bemutatta SKILLER SGK3 White mechanikus billentyűzetét

2021. szeptember 26. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon bemutatta új mechanikus billentyűzetét, a Skiller SGK3 White-ot, mely hosszú élettartamú mechanikus kapcsolókkal és tartós kialakítással rendelkezik. A fehér kivitel magára vonja a figyelmet a beépített, személyre szabható RGB világítással kiegészítve. 

A különféle felhasználói igények kielégítése céljából a Sharkoon a SKILLER SGK3 White billentyűzetét többfajta kapcsolóváltozatban dobja piacra. A red kapcsolókkal ellátott modellekre jellemző a lineáris kapcsolókarakterisztika, kattanási zaj és ellenállás nélkül, ezért ideális a játékosok számára. Az irodai környezetben dolgozók és alkalmi játékosok számára a blue, vagy brown kapcsolókkal ellátott modellek jelenthetnek jó választást. Az 50 gramm működési erővel mindhárom kapcsoló 1,9 mm lenyomása után lép működésbe. 

A letölthető szoftver segítségével tetszés szerint konfigurálható a billentyűzet. Újrakonfigurálhatjuk a billentyűket, makrókat hozhatunk létre, menthetjük a beállításokat többféle profilban és természetesen az RGB világítást is testreszabhatjuk. 15 előre programozott fényeffekt áll rendelkezésre, de természetesen egyedi konfigurációk is létrehozhatók. 

A Sharkoon SKILLER SGK3 White tervezésekor nagy figyelmet fordítottak a komponensek megválasztására. Akár a piros, akár a kék, vagy a barnakapcsolókkal ellátott modellt választjuk, a tartós mechanikus kapcsolók hosszú élettartamot garantálnak. A csomag tartalmaz egy alternatív billentyű szettet is, mely a SKILLER SAC14 nevet kapta. A készlet sapkái PBT anyagból készültek, melyek nagy strapabírósággal rendelkeznek ezért leválthatók a gyakrabban használt gombok pótlására. A több, mint 50 millió leütést biztosító életciklusnak köszönhetően a billentyűzet élettartama növelhető. A billentyűzet felső része fémből készült, ami szintén növeli a tartósságot. 


A Sharkoon SKILLER SGK3 White már elérhető 70 eurós ajánlott fogyasztói áron. További információkat a gyártó oldalán találtok. Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: