a-sharkoon-bemutatta-skiller-sgm3-vezetek-nelkuli-egeret

A Sharkoon bemutatta SKILLER SGM3 vezeték nélküli egerét

2019. július 18. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon bejelentette Skiller SGM3 vezeték nélküli gamer egerét, mely a gyártó első vezeték nélküli egere. A Skiller SGM3 működéséről lithium-ion akkumulátor gondoskodik, melyet USB kábellel lehet feltölteni. Az RGB világítás mellett az egér olyan funkciókkal lett ellátva, mint a DPI beállítási lehetőség, vagy az akkumulátor töltöttség kijelzése. 

A Skiller SGM3 optikai szenzora 6000 DPI felbontásra képes és a polling rate 1000 Hz. A default DPI beállítások, az egér sebessége, a gombok hozzárendelése tetszés szerint módosítható a kézreálló szoftver segítségével.  

Az egéren a Skiller logó, ami a felső részen kapott helyet és kimondottan jól mutat. A logó képes jelezni az aktuális DPI beállítást, emellett figyelmeztet arra is, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony szintre esik. Az egyes DPI beállításokhoz kapcsolható színek 16,8 millió színből álló spektrumból választhatók ki. Természetesen lehetőség van a DPI szintek és a hozzájuk tartozó színek beállítására is. 


Az egér vezeték nélküli használat esetén 2,4 Ghz-es frekvenciasávot használ, mely a mellékelt USB nano vevőn keresztül kommunikál a számítógéppel, akár 40 órán keresztül. Alternatív megoldásként az egér kábellel is működtethető. Az egér alján található gombbal kiválaszthatjuk a működési módot. 

A Skiller SGM3 játékra és munkára is egyaránt alkalmas, hisz kimondottan kényelmes fogást biztosít a beépített gumibetéteknek is köszönhetően, de természetesen az ergonómia is mérvadó. Az egér összesen hét gombot tartalmaz és mindegyik gombhoz rendelhető funkciók. Fontos megjegyezni, hogy az összes gomb használható a szoftver telepítése nélkül is. 

A Sharkoon Skiller SGM3 négy színben, feketében, szürkében, fehérben és zöldben, egységesen 40 eurós áron érhető el. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: