a-sharkoon-bemutatta-uj-80-bronz-tapegysegeit/2017/07/18

A Sharkoon bemutatta új 80+ Bronz tápegységeit

A Sharkoon új tápegységekkel bővítette termékpalettájált, a SilentStorm Icewind szériával, mely fehér és fekete kivitelben 550, 650 és 750 Watt névleges teljesítménnyel kerül a boltok polcaira.

A Sharkoon SilentStorm Icewind fehér kiadásánál a fehér és a világoskék szín dominál, amely színösszeállítás a jég és a téli táj színvilágára építkezik, olyan felhasználókat megcélozva, akiknek a teljesítmény és a minőség mellett a külső is fontos szempont. Ennek eredményeképp a kábelezés is ezt a vonalat követi.

Tovább növeli az esztétikai értéket a moduláris kábelek felhasználása, mely tisztább, átláthatóbb belsőt garantál. A 24 pines alaplapi tápcsatlakozót és a 4+4 pines CPU csatlakozót leszámítva a többi kábelt csak abban az esetben kell a házban hagynunk, ha azokat valóban használni szeretnénk. A mellékelt Molex, PCIe, SATA és Floppy kábelek kellő hosszúsággal bírnak, így használatuk során biztosín nem ütközünk akadályba.

Ami a mellékelt kábelek számát illeti, az 550, 650 és 750W-os modellek között természetesen van differencia. Míg az 550W-os modell 2 darab 6+2 pin PCIe kábellel rendelkezik addig a 650/750W modellek mellé 4 darab ilyen kábelt csomagolt a gyártó. A mellékelt kábelek egy esztétikus zsákban, a tápegység mellé lettek bedobozolva. Mindegyik modell belsejében egy halk, 135 mm-es ventilátor teljesít szolgálatot.

A SilentStorm Icewind tápegységek 80 PLUS Bronze tanúsítványt kaptak, ami garantálja, hogy 50%-os terhelésnél 85%-os, vagy afeletti hatékonysággal működnek. Emellett túlfeszültség, túláram, rövidzár elleni védelemmel is el lettek látva.

A fehér/kék és fekete változatok között a színösszeállítást leszámítva minden paraméter megegyezik. A garancia minden modellre 3 év és 69,90 eurós induló árral kerül a boltok polciara.

[youtube]

[/youtube]

.

[youtube]

[/youtube]

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: