a-sharkoon-bemutatta-vg7-w-szamitogephazait

A Sharkoon bemutatta VG7-W számítógépházait

2019. február 28. Kocsis Bence Gépház hírek

A Sharkoon bemutatta VG7-W ATX midi-torony számítógépházait, melyek ötvözik a modern megjelenést, a jó szellőzést és a kompakt kialakítást.  A VG7-W oldalsó panelje Akril ablak, mely átlátható képet ad a számítógépház belsejéről. Az elülső panel sportos, modern megjelenésű, mely jó szellőzést biztosít a gépház és az alkatrészek számára, melyet a két, előre telepített 120 mm-es LED ventilátor segít elő. A hát négy verzióban érhető el, a kék, piros és zöld ventilátorral ellátott modellek mellett egy RGB-s változat is a boltok polcaira kerül. 

A VG7-W RGB-s változata három darab címezhető RGB világítással ellátott ventilátor kapott helyet. Ha rendelkezünk kompatibilis alaplappal, akkor szoftveresen, más komponensekkel összehangolva vezérelhetjük a ventilátorok világítását, míg alaplap hiányában a RESET kapcsolóval 14 különféle fényhatást állíthatunk be. 

Hogy megvédhessük a hardvereket a portól a Sharkoon porszűrőket helyezett el a beszívó területeken. Ezek könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók. A kompakt méret ellenére széleskörű kompatibilitással rendelkezik a ház. Ez 375 mm hosszú grafikus kártyát, akár négy SSD-t és akár három HDD-t, plusz egy oprikai meghajtót jelent.

A Sharkoon VG7-W elérhető piros, kék és zöld világítással 44,90 eurós áron, valamint RGB világítással 54,90 eurós áron. Írta: Kocsis Bence