a-sharkoon-hasznos-monitor-allvanyt-mutatott-be

A Sharkoon hasznos monitor állványt mutatott be

2019. július 26. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon bejelentette új monitor állványát, mely két verzióban érhető el, melyek a PURE és POWER nevet viselik. Első ránézésre mindkét megoldás egy egyszerű monitor állvány, mely alá a billentyűzetet be tudjuk csúsztatni, de a POWER verzió ennél több, hisz vezeték nélküli töltő állomás és USB HUB is helyet kapott. 

Mindkét állvány egy ergonómikus tartó a monitor számára, melyekkel extra tárolóhelyet biztosítanak a monitorok alatt. Ide perifériákat helyezhetünk el, akár 440 mm szélességig és 46 mm-es magasságig. A kompatibilis eszközök a vezeték nélküli töltőállomás segítségével könnyedén feltölthetők. Az érintkező felület a monitor állvány jobb felső oldalán kapott helyet. Az említett készülék lehet okostelefon, vagy akár vezeték nélküli egér (pl. Sharkoon SKILLER SGM3). A töltés legfeljebb 5 watt kimenő teljesítményre képes. 

A szilárd alap érdekében mindkét állvány 1,3 mm vastag acélból készült, így akár a nagyobb, 20 kg-os monitorok is elhelyezhetők rajta. Ezen felül az alsó részen csúszásgátló lábak gondoskodnak arról, hogy az állvány és a monitor ne mozduljon el. 

A POWER monitor állványhoz legfeljebb négy USB eszköz, vagy négy flash meghajtó csatlakoztatható. A monitor állvány és a számítógép között egy 100 cm-es kábel tartja a kapcsolatot, mely USB 3.0 interfésszel lett ellátva. A POWER monitor állvány ezáltal kimondottan kényelmes, ha a számítógép USB portjai nehezen hozzáférhetők. 

A Sharkoon Pure és Power monitor állványok 20 és 45 eurós ajánlott fogyasztói áron érhetők el. 

További információkért keressétek fel a gyártó oldalát!

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: