a-silentiumpc-bemutatta-gk650k-omnis-onyx-white-pudding-edition-billentyuzetet

A SilentiumPC bemutatta GK650K Omnis Onyx White Pudding Edition billentyűzetét

2021. október 21. Kocsis Bence Periféria hírek

A SilentiumPC bemutatta teljes méretű mechanikus billentyűzetét, mely nem csak a játékosok, hanem a gyakran számítógépükön dolgozók által támaszott követelményeknek is megfelel. Az új modell kimondottan fényes dizájnnal rendelkezik, mely nagy tartóssággal bír. A GK650K Omnis Onyx White Pudding Edition Kailh Red, Kailh Brown és Kailh Blue kapcsolókkal érhető el. 

A sorozat új ékessége egyedülálló fehét-ezüst színvilággal, tartós PBT "Pudding" gombokkal , konfigurálható RGB világítással , szilárd  és kompakt kialakítással, alumínium megerősítésű felsó résszel, valamint mágneses csuklótámasszal rendelkezik. Ez a hosszú hosszú sor még ki lett egészítve hangerő szabályzóval, valamint fejlett szoftver és makró támogatással is. 

A felhasználó igényeitől függően háromféle kapcsoló közül lehet választani. A Hailh Brown, a Kailh Red és Kailh Blue kapcsolókkal ellátott modellek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek visszajelzés, válaszidő és zaj tekintetében. 

A dupla befecskendezési technológiával készült billentyűsapkák egyedi felülettel rendelkeznek, a magas kopásállóság mellett figyelemre méltó fénytulajdonságokat mutatnak nappal is, de éjszaka főképp. 

Az ergonómia érdekében csuklótámasz is került a billentyűzetre, mely a másneses rögzítőknek köszönhetően csavar, vagy pattintás nélkül felhelyezhető. A további kényelem érdekében a felhasználónak lehetősége van arra, hogy a magasság állítót többféle állásba tegye, így a millentyűzet dőlése, magassága változtatható. A csuklótámasz speciális kivágásokat tartalmaz, melynek köszönhetően kényelmesebb, mint a műanyag felülettel rendelkező konkurens modellek. 

A billentyűzet alján elhelyezett kábelcsatorna lehetőséget ad arra, hogy az USB kábelt jobb, vagy bal oldalt elvezessük. A GK650K Omnis Onyx White Pudding Edition 2 év garanciával már elérhető 90 eurós ajánlott fogyasztói áron. További információkat a gyártó oldalán olvashattok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: