a-silicon-power-megnovelt-kapacitassal-adja-ki-sikeres-hordozhato-merevlemezeit/2014/05/15

A Silicon Power megnővelt kapacitással adja ki sikeres hordozható merevlemezeit

2014. május 15. Kocsis Bence

A Silicon Power bejelentette az 5 legnépszerűbb USB 3.0 interfésszel ellátott hordozható merevlemezének frissített, 2 TB kapacitással ellátott változatát.

Mit is jelent egy 2 TB tárkapacitású külső merevlemez? 2 TB elegendő 500.000 dal, vagy több, mint 880 óra Full HD felbontású videó tárolására. Emellé a hatalmas kapacitás mellé kellőképp nagy átviteli sebesség párosul a SuperSpeed USB 3.0 interfésznek köszönhetően.

Az öt népszerű külső merevlemez között találjuk a Armor A30 , Armor A80 , a Stream S03 , Diamond D03 és a Diamond D05 modelleket. Ezzel az öt stílissal mindenki megtalálja a neki szimpatikus dizájnt.

Minden modellre a gyártó 3 év garanciát vállal. A merevlemezekhez a gyártó oldaláról ingyeneslen letölthető az SP Widget szoftver mely rengeteg kényelmi és biztonsági funkciót tartalmaz. Emellett elérhető még a Norton Internet Security 60 napos próbaverziója, valamint a Recuva File Recovery, mellyel megtekinthetjük és visszahozhatjuk töröl adatainkat, fényképeinket. Specifikációkért és bővebb információkért látogassatok el a gyártó oldalára.

列印

Írta: Kocsis Bence