a-slightly-mad-studios-bejelentette-a-world-of-speed-et/2014/02/12

A SLIGHTLY MAD STUDIOS BEJELENTETTE A WORLD OF SPEED-ET

2014. február 12. Kocsis Bence

A Slightly Mad Studios (SMS) neve jelenleg a Project Cars nevű szimulátor miatt cseng jól a számítógépes világban. A csapat bejelentette, hogy miközben folyamatosan dolgozik a Project Cars-on egy új játékot is készít, mely a World of Speed nevet viseli majd. A World of Speed egy csapat alapú online versenyjáték lesz, mely az arcade vonalat képviseli. A játékban létre lehet majd hozni klubokat és együttesen kell majd ilyen-olyan kihívásokat teljesíteni, azaz nem a verseny megnyerése lesz a kizárólagos cél.

A játékban főképp elit utcai szuperautókat láthatunk majd viszont, mint pl. a Pagani Huayra , a Mercedes -Benz SLS AMG , vagy éppen a McLaren MP4 -12C. A World of Speed városokban és utcai pályákon is megméretteti majd a játékosokat, a helyszínek között szerepel Monaco is. A készítők elmondása szerint hamarosan béta verzió formájában kipróbálható lesz a játék, de a teljes verzió is még az idei évben a boltok polcaira kerül.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-kXPH441Hvc[/youtube]

Az SMS azt is elárulta, hogy a végleges verzió nem lesz "végleges", hisz a megjelenés után frissítésekben újabb autók és pályák várnak majd a játékosokra, csapatokra...

További képek:

wos-13-lg

worldofspeed02

worldofspeed13

Írta: Kocsis Bence