a-sony-bemutatta-az-xperia-xa2-es-az-xperia-xa2-ultra-okostelefonokat/2018/01/08

A Sony bemutatta az Xperia XA2 és az Xperia XA2 Ultra okostelefonokat

2018. január 08. Kocsis Bence

A Sony Mobile bemutatta új Xperia XA2 és Xperia XA2 Ultra okostelefonokat – népszerű felső középkategóriájának legújabb tagjait, melyek a Sony innovatív kameratechnológiájával és kiváló teljesítményű akkumulátorral lettek felszerelve, impozáns, keret nélküli külsőbe csomagolva.

Az Xperia XA2 okostelefon 23 megapixeles hátlapi kamerájával (12 800 ISO) még gyenge fényviszonyok között is kiváló felvételek készíthetők, a 8 megapixeles, szuper nagylátószögű (120°) előlapi kamerájának köszönhetően pedig még több barát fér majd egy szelfibe. A készülék 4K felbontású videók készítése mellett lassított felvételek rögzítésére is képes (másodpercenként 120 képkocka, HD felbontásban). 5.2"-es Full HD kijelzője világosabb, élesebb, és még színesebb lett, a készülék feloldása az egyérintéses ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően kényelmes és egyszerű. A hosszú élettartamú, 3,300 mAh-s akkumulátor segítségével pedig még tovább használható a készülék.

Az Xperia XA2 Ultra egy innovatív, duál szelfikamerás okostelefon, amely két ütős előlapi kamerával is rendelkezik: egy 16 megapixeles és egy szuper nagylátószögű (120°), 8 megapixeles egységgel.

A készüléket a 23 megapixeles hátlapi kamera (12 800 ISO), a 4K felbontású videók és a lassított felvételek rögzítésének lehetősége (másodpercenként 120 képkocka, HD felbontásban), a rendkívül élénk és valósághű színeket felvonultató 6"-es Full HD kijelző, az egyérintéses ujjlenyomat-olvasó és 3,580 mAh kapacitású akkumulátor teszi még különlegesebbé.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mvqLt9vTQlU[/youtube]

.

A Sony Mobile továbbá bemutatta Xperia L2 készülékét is, amely 5.5"-es HD kijelzőjével, 3,300 mAh teljesítményű akkumulátorral, egyérintéses ujjlenyomat-olvasóval, szuper nagylátószögű (120°), 8 megapixeles előlapi kamerával és egy 13 megapixeles, F2.0 fényerejű hátlapi kamerával érkezik.

A készülékek egyes hazai csatornák kínálatában dual-SIM kártyás verzióban is elérhetőek lesznek.

Az Xperia XA2 és Xperia XA2 Ultra okostelefonokon az Android 8.0 Oreo, míg az Xperia L2 okostelefonon az Android 7.1.1 Nougat fut majd. Hazai bevezetésük 2018 első negyedévének során várható.

 

Írta: Kocsis Bence