a-steelseries-a-kontrolfreek-es-a-blizzard-entertainment-egy-limitalt-kiadasu-diablo-iv-kollekcioval-jelentkezik

A SteelSeries, a KontrolFreek és a Blizzard Entertainment egy limitált kiadású DIABLO® IV kollekcióval jelentkezik

A SteelSeries, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, a KontrolFreek®, a Performance Gaming Gear™ megalkotója és a Blizzard Entertainment, a műfaj-definiáló Diablo®-sorozat megalkotója ma bemutatta a limitált kiadású gaming felszerelések új kollekcióját, amely az eredeti Diablo sötétségének, a Diablo II fejlődési elemeinek, a Diablo III zsigerből érződő harcrendszerének és a Diablo IV hatalmas világának fúzióját ünnepli.

A Diablo univerzumból inspirációt merítő limitált kiadású kollekció a díjnyertes Arctis Nova 7 Wireless headset, az Aerox 5 Wireless gaming egér, a QcK Heavy XXL egérpad, a SteelSeries Artisan billentyűsapka és a KontrolFreek Performance Thumbsticks segítségével kelti életre a Sanctuary világát. Bónuszként a játékosok, akik megvásárolják a speciális kiadású kollekció egyes darabjait, egy exkluzív játékon belüli karakterkiegészítő tárgyat kapnak a Diablo IV-hez.

  • Arctis Nova 7 Wireless | Diablo IV Edition – Légy a Sanctuary hőse a Diablo IV Edition Arctis Nova 7 Wireless headsettel! A Nova Akusztikus Rendszerrel tervezett Nova 7 headsettel, a Sonar Audio Software Suite-tal felturbózott magas hanghűségű (Hi-Fi) audiónak és a 360°-os térhatású hangzásnak köszönhetően a gamerek meghallhatják azokat az apró részleteket, amelyeket mások nem. A játékosok felerősíthetik a kiterjedt világ hangjait, és két hangsávot hallgathatnak egyszerre a 2,4 GHz-es és a Bluetooth-kapcsolat segítségével, az USB-C-vel pedig könnyedén válthatnak PC-, Mac-, PlayStation- és Switch-eszközök között. Maradj csatában a 38 óra üzemidejű akkumulátorral és a gyorstöltési funkcióval, ami hat óra használatot tesz lehetővé mindössze 15 perc töltés után! Tapasztald meg a zajmentes kommunikáció élményét, ahogy az AI-algoritmusokkal vezérelt 2. generációs ClearCast mikrofon kristálytisztává teszi a csapatbeszélgetés bejövő és kimenő hangját! A ComfortMax rendszer 4 pontos állíthatóságot és légáteresztő AirWeave Memory Foam fülpárnákat biztosít a maratoni játékmenetekhez bármilyen platformon. Az Arctis Nova 7 Diablo IV Edition egy játékon belüli tárggyal együtt érkezik, amelyet kifejezetten a Diablo IV x SteelSeries együttműködéshez terveztek.
  • Aerox 5 Wireless | Diablo IV Edition – A Diablo IV Edition Aerox 5 Wireless gaming egeret arra tervezték, hogy a legrendíthetetlenebb hősöknek is segítsen kitartani a sötétséggel szemben, és visszaszorítani a Pokol csatlósait. A játékosok 9 programozható gomb segítségével azonnal hozzáférhetnek képességeik tárházához, míg a TrueMove Air szenzor pedig páratlan pontosságot és precizitást biztosít. A bolygó legkönnyebb, több műfajú vezeték nélküli egereként mindössze 74 g-ot nyom, miközben akár 180 óra üzemidőt biztosít a maratoni játékmenetekhez. A Quantum 2.0 Wireless és a Bluetooth használatával a játékosok több eszközön is kötetlenül, ultrakönnyű szabadsággal játszhatnak, miközben az AquaBarrier™-technológia védelmet nyújt a kifröccsenések ellen. Az Aerox 5 Wireless Diablo IV Edition egy játékon belüli tárggyal együtt érkezik, amelyet kifejezetten a Diablo IV x SteelSeries együttműködéshez terveztek.
  • QcK Heavy XXL | Diablo IV Edition – A Diablo IV Edition QcK XXL Heavy egérpad egy átjáróként szolgál Sanctuary világába. A felületi teljesítmény, az innováció és a stílus csúcsaként a QcK Heavy egérpadot exkluzív mikroszövésű anyaggal tervezték a maximális irányíthatóság érdekében, továbbá alacsony és magas CPI-s mozgáskövetéshez optimalizálták egy 900 mm x 400 mm x 4 mm-es játékfelülettel. Az extra vastag, csúszásmentes gumírozott alap kiküszöböli a nem kívánt mozgást. A SteelSeries gaming egérpadok bármilyen szintű játékhoz alkalmasak, és a profi esportolók kifejezetten ajánlják.
  • Artisan billentyűsapka | Diablo IV Edition – A testreszabás kulcsfontosságú, különösen egy billentyűzet esetében. A lenyűgöző Diablo IV kiadású SteelSeries Artisan billentyűsapkát a Diablo IV poklának kapuja ihlette. A cink fémötvözetből készült és a Diablo démoni arcát ábrázoló emblémával díszített billentyűsapkából mindössze 2000 darab létezik a világon, és kizárólag a steelseries.com oldalon kapható.
  • KontrolFreek Performance Thumbsticks | Diablo IV Edition - A Diablo IV Edition KontrolFreek Performance Thumbsticks hivatalos lézerrel metszett dizájnnal és vérvörös színvilággal rendelkezik, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a játékosoknak belemerülni a világ sorsáért folytatott küzdelembe. A sokoldalú, alacsony magasságú profil nagyobb tapadást biztosít a játékosoknak, és növeli az irányíthatóságot, miközben ütve, vágva és varázsolva hódítják meg Sanctuary rémálomszerű dungeonjeit és ostromlott városait. Az eredetihez képest 5,5 mm-es plusz magassággal a fokozott ívtávolságért és pontosságért az alacsony magasságú Thumbstick csökkenti a mozgatásához szükséges erő intenzitását, a kéz fáradtságát, javítja a pontosságot és fokozza az általános irányítást. (A Diablo IV megjelenésének napján egy speciális, gyűjtői kiadású Thumbstick-készlet is kapható lesz egy Heroes Cube tokkal, és egy játékon belüli tárggyal együtt érkezik, amelyet kifejezetten a Diablo IV x SteelSeries együttműködéshez terveztek.)

A Diablo IV x SteelSeries együttműködés részeként a Diablo hangmérnökei létrehoztak egy hivatalos EQ-beállítást, amivel a játékosok a játékon belüli hangokat egy másik dimenzióba repíthetik a SteelSeries Sonar Audio Software Suite-ot használva. A Sonar iparágvezető audioszoftver hatékony hangtestreszabást biztosít a gamereknek az első professzionális szintű parametrikus hangszínszabályzóval. Kifejezetten úgy tervezték, hogy bármilyen fejhallgatót felturbózzon, és korlátlan lehetőséget biztosítson a játékok közötti hangvezérlésére, magával ragadó térbeli hangzással, csapatkommunikációval és a mikrofonnal. A Sonarral a gamerek minden egyes frekvenciát beállíthatnak és hallani fogják a legfontosabb hangokat. A Sonar a SteelSeries GG szoftveres ökoszisztéma része, amely magában foglalja a Moments ingyenes alkalmazást, amivel a gamerek klipeket rögzíthetnek, szerkeszthetnek és megoszthatják nagy pillanataikat, a SteelSeries Engine-nel pedig a díjnyertes egereket, billentyűzeteket és fejhallgatókat vezérelhetik.

A Diablo IV-ben Lilith démon és Inarius angyal összefogott, hogy megteremtsék Sanctuary világát, mert el akartak menekülni a Menny és a Pokol közötti örök konfliktus elől. De most, évtizedekkel a Diablo III: Reaper of Souls® eseményei után egymás megkeseredett ellenségei lettek és híveikkel újfent háborúhoz folyamodtak. Sanctuary földjeit szüntelenül démonok gyötrik, és csak a legrendíthetetlenebb hősök képesek kitartani a sötétséggel szemben. A játékosok öt kaszt – az alakváltó druidák, a fürge gazemberek, az elemi varázslók, a brutális barbárok és a fortélyos nekromanták – közül választhatnak. Ahogy a játékosok egyre erősebbé válnak, a játékélményt a nekik kedvező irányba alakíthatják át, kísérletezhetnek a képességfákkal, hogy bemutathassák az egymást kiegészítő varázslatokat és képességeket.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: