a-steelseries-bemutatja-a-feher-arctis-nova-pro-sorozatot

A STEELSERIES BEMUTATJA A FEHÉR ARCTIS NOVA PRO SOROZATOT

2024. április 30. Kocsis Bence Periféria hírek

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

Minden iparágban és minden korszakban vannak meghatározó pillanatok. Remek példa volt erre 2022-ben, amikor a SteelSeries piacra dobta az Arctis Nova Pro sorozatot, melyet a kritikusok elismeréssel fogadtak, és ami számtalan díjat gyűjtött be, miközben egy teljesen új prémium/luxus/csúcskategóriát hozott létre a gaming headsetek piacán.

Mivel a játékok népszerűsége folyamatosan nő, a SteelSeries lézerpontossággal összpontosít a gamerek által megtapasztalt élményére, és vezető szerepet tölt be a gaming életstílus meghatározásában. Ami a 2024. januári állapotot illeti, több mint 3,4 milliárd gamert tartanak számon világszerte, köztük 887 millió PC-, 334 millió PlayStation-, 247 millió Nintendo-, 227 millió Xbox- és 2,9 millió mobiljátékost, és általában mindannyian több platformon játszanak. Az alapoktól újratervezett Arctis Nova Pro sorozat a tökéletesség egy új szintjét képviseli a HiFi-hangzás, a mesterséges intelligencia által vezérelt hangtisztaság és az egész napos viselés kényelemét előtérbe helyező dán dizájnnal, amely olyan zökkenőmentesen vezet át a játékplatformok széles skálája között, mint még soha. A SteelSeries forradalmi prémium headsetetét most 2024 tavaszának „azon bizonyos” színében gondolták újra.

Nem számít milyen eszközzel használjuk, az elit teljesítmény a fehér Nova Pro Wireless alapfelszereltsége. Az audiophilek által használt zajmentes és teljes audióvezérlést biztosító szobák inspirálták, teljessé téve az akusztikai élményt, amit egy korszerű funkciókkal ellátott gaming headsetben alkottak újra.

Az Arctis Nova Pro kollekció már elérhető a SteelSeries.com oldalon az alábbi ajánlott fogyasztói árakon:

  • Arctis Nova Pro Wireless White (Xbox) – 379,99 euró
  • Arctis Nova Pro Wireless White (PlayStation) – 379,99 euró

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: