a-steelseries-bemutatja-a-kisebb-es-konnyebb-prime-mini-esport-egereket

A STEELSERIES BEMUTATJA A KISEBB ÉS KÖNNYEBB PRIME MINI ESPORT EGEREKET

2021. szeptember 14. Kocsis Bence Periféria hírek

A SteelSeries bemutatta a teljesen új Prime Mini és Prime Mini Wireless esport egereket. A díjnyertes Prime sorozat sikerére építve - amelyet több, mint 100 profi játékossal közösen fejlesztettek ki - a legújabb Prime Mini egerek a lehető legjobb teljesítményt nyújtják.​​​​​​​

A kényelem, a tapintás és a villámgyors válaszidő döntő fontosságúak a gyors és a közelharci támadások, valamint végső soron a győzelem szempontjából. A rendkívül könnyű, ergonomikus és kisebb profilú Prime Mini 12%-kal, a Prime Mini Wireless pedig 9%-kal könnyebb, mint az eredeti változatok.

A teljes Prime sorozatot Prestige OM kapcsolókkal szerelték fel, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy ötször tartósabbak legyenek, mint a versenytársak megoldásai, így kiváló kattintási élményt és villámgyors válaszidőt biztosítanak. Az optikai mágneses kapcsolók, az esport iparág első OM kapcsolói kvantumsebességen működnek, így a játékosok minden alkalommal győztesen kerülhetnek ki a harcból. Nem minden kattintás egyforma - a legtöbb kapcsoló minden egyes kattintás után veszít a rugalmasságából. Az egyedülálló Prime kialakítás egy-egy mágneses magot használ mindkét kapcsolónál, hogy a százmilliomodik bal vagy jobb kattintás is ugyanolyan egyenletes legyen, mint a legelső.

A különbséget a győzelem és a vereség között csupán ezredmásodpercek jelenthetik. A professzionális versenyre és teljesítményre tervezett Prime termékcsalád a SteelSeries 20 éves innovációjára és eddigi eredményeire épít, mint az eredeti esport márka. A FaZe Clan-ból már Twistzz és Karrigan által esport versenyeken is használt Prime sorozatot a világ 100 vezető versenyképes esport játékosának véleménye és visszajelzése alapján fejlesztették ki.

A teljes Prime esport sorozat minden részletét egyetlen célt szem előtt tartva tervezték: a győzelem elérése. A teljesítmény konstans. A funkciók opcionálisak. A gamerek a játékstílusuk és fogási szokásaik alapján öt lehetőség közül választhatnak: Prime Mini, Prime Mini Wireless, Prime, Prime+ és Prime Wireless.

Prime Mini – Kisebb. Könnyebb. A Prime Mini csatában tesztelt formavilágát és kis méretét a hosszan tartó játékmenet alatti tartós kényelem biztosítására alakították ki, emellett a Prime Mini az ultrakönnyű kialakításának köszönhetően csak 61 g-ot nyom. 


A tartós kialakítás ellenáll a legintenzívebb kopásnak, míg a texturált matt felület csúszásmentes tapadást biztosít. A TrueMove Pro szenzor professzionális esport teljesítményt nyújt, a fedélzeti testreszabás pedig megkönnyíti a beállítások kiválasztását.

Prime Mini Wireless – Kisebb, könnyebb és vezeték nélküli. A Prime Mini formatervezését alkalmazó és a megfékezhetetlen lehetőségeket biztosító Prime Mini Wireless mindössze 73 g-os súllyal rendelkezik, hogy csökkentse a kéz fáradtságát, emellett a kategóriájában legjobb akkumulátorral több mint 100 órás játékmenetet tesz lehetővé, ráadásul támogatja a gyorstöltést is. 


A győzelem során minden számít, beleértve a rendkívül tartós kialakítást, a texturált matt felületet, valamint a TrueMove Air szenzort, amely lehetővé teszi a professzionális esport teljesítményt és a közvetlenül az egéren történő testreszabást.

A teljes Prime esport termékcsalád már elérhető a SteelSeries.com oldalon, az alábbi javasolt végfelhasználói árakon:

  • Prime Mini - 69,99 EUR
  • Prime Mini Wireless - 139,99 EUR
  • Prime - 69,99 EUR
  • Prime+ - 89,99 EUR
  • Prime Wireless - 139,99 EUR
  • Arctis Prime - 119,99 EUR


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: