a-steelseries-bemutatja-a-kulonleges-kiadasu-arctis-nova-7-white-kollekciot

A STEELSERIES BEMUTATJA A KÜLÖNLEGES KIADÁSÚ ARCTIS NOVA 7 WHITE KOLLEKCIÓT

2023. szeptember 13. Kocsis Bence Periféria hírek

A SteelSeries bemutatta a különleges kiadású Arctis Nova 7 White kollekciót. Az elit teljesítmény alapfelszereltségként érkezik. Az Arctis Nova 7X és 7P headset Nova Akusztikus Rendszere egyesíti a hardvert és a szoftvert, még magasabbra emelve a lécet a versenytársaknak, és a „gamer életmódot” folytatóknak szupererőt adva, amit „Almighty Audio”-ként ismerünk. Egyedi tervezésű magas hanghűségű driverek kombinációja, amelyek páratlan hangtisztaságot, valamint magával ragadó 360°-os térhatású hangzás biztosítanak a lebilincselő hangzásért, együtt a Sonar Audio Software Suite-tal, amelyben az első professzionális szintű parametrikus ekvalizer is megtalálható gamereknek, és amivel minden egyes frekvenciát beállíthatnak, páratlan játékon belüli előnyt biztosítva a gamereknek.

A vezeték nélküli szabadságnak és a szimultán hangzásnak köszönhetően a játékosok egyszerre két hangfolyamot hallgathatnak 2,4 GHz-en és Bluetooth-on, így egyszerűen válthatnak PC, Mac, PlayStation és Switch között USB-C segítségével. A kommunikáció kulcsfontosságú, az új, mesterséges intelligencia által vezérelt 2. generációs ClearCast zajszűrés pedig kristálytiszta kommunikációt biztosít a gamereknek. A kétirányú mikrofon ugyanazt a technológiát használja, amelyet a Formula–1-es csapatok. A Sonar Software-rel párosítva elnémítja a háttérzajt és a zavaró tényezőket, kiszűrve a billentyűleütések és gombnyomások hangját a gamer és csapata közötti kommunikációból. Ezenkívül a mikrofon is újra lett gondolva egy egyedi kialakítással, amely visszahúzott állapotban teljesen beleilleszkedik a fülkagylóba menet közben.

Az Arctis Nova 7 38 órás üzemidejű akkumulátorral rendelkezik és 6 órás használatot tesz lehetővé, mindössze 15 perc töltést követően. 

    Árazás:

    Arctis Nova 7P Wireless (PlayStation) – 199,99 euró

    Arctis Nova 7X Wireless (Xbox) – 199,99 euró


    Írta: Kocsis Bence

    Hasonló bejegyzések: