a-steelseries-bemutatta-az-aerox-3-es-az-aerox-3-wireless-2022-egereit

A SteelSeries bemutatta az Aerox 3 és az Aerox 3 Wireless 2022 egereit

2021. november 02. Kocsis Bence Periféria hírek

SteelSeries bemutatta az Aerox 3 Wireless és az Aerox 3 gaming egerek új verzióit, amelyek ezentúl új hófehér (Snow) kiadásban is elérhetők. Amikor minden ezredmásodperc számít, a sebesség kiemelkedő szerephez jut. Az Aerox egerek 2022-es kiadásait az ultrakönnyű használatra tervezték és a leggyorsabb egérmozgatásra optimalizálták a 100%-os prémium minőségű PTFE teflontalpakkal, így a játékosok könnyedén felülkerekedhetnek versenytársaikon.

A 200 órás vezeték nélküli üzemidővel büszkélkedő Aerox 3 Wireless egyaránt támogatja a 2,4 GHz-es vagy Bluetooth üzemmódokat, a súlya pedig alig éri el a mindössze 68 grammot. Az ultrakönnyű Aerox 3 vezeték nélküli egeret úgy tervezték, hogy villámgyors, kompromisszummentes teljesítményt nyújtson a játékosoknak. A következő generációs Golden Micro IP54 kapcsolók hibátlan kattintást, a Quantum 2.0 Dual Wireless technológia pedig stabil, megbízható jelet biztosít. A kiváló pontosság érdekében a TrueMove Air optikai szenzor pixelpontos követést biztosít, míg a selymesen sima tapintású, 100%-os prémium minőségű PTFE teflontalpak jobb irányítást és gyorsabb sebességet biztosítanak a játékosok számára. Vízálló AquaBarrier bevonat - amely IP54 hitelesítésű biztonságot nyújt -, a 3 zónás RGB világítás és a gyorstöltés, valamint a széleskörű testreszabást biztosító USB-C kábel teszi teljessé a díjnyertes egeret, amelyet céltudatosan a féktelen sebesség elérésére terveztek.

  Az ultrakönnyű, 59 grammos Aerox 3-at kifejezetten gyorsaságra és könnyed játékmenetre tervezték. A selymesen sima tapintású, 100%-os prémium minőségű PTFE teflontalpak jobb irányíthatóságot és gyorsabb sebességet biztosítanak, míg az USB-C super mesh kábel kisebb ellenállást garantál az egyszerűbb mozgathatóság érdekében. A borítás alatt az Aerox 3 következő generációs Golden Micro IP54 kapcsolókkal - amelyeket 80 milliós kattintási élettartamra terveztek (a többi gamer egér élettartamának háromszorosa) -, TrueMove Core optikai szenzorral és 3 zónás RGB világítással rendelkezik. Az egyedülálló Aerox kialakítás az IP54 vízálló AquaBarrier bevonattal – az első gamer egér, amely IP54-es besorolást kapott – nyugalmat biztosít a csöppnyi kis balesetekkel szemben.

   Az Aerox 3 és Aerox 3 Wireless 2022 hófehér (Snow) és fekete (Onyx) színekben már elérhető a SteelSeries.com oldalon és a gyártó hivatalos partnereinek kínálatában. 69,99 eurós, illetve 109,99 eurós árakon. 

    Írta: Kocsis Bence

    Hasonló bejegyzések: