a-steelseries-legujabb-headsete-az-arctis-nova-4-wireless-megerkezett-europaba

A SteelSeries legújabb headsete, az Arctis Nova 4 Wireless megérkezett Európába

A SteelSeries, az úttörő Arctis headsetek és az új Arctis Nova sorozat létrehozója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, valamint a gaming- és esport perifériák világelső gyártója ma kiterjeszti az Arctis Nova univerzumot az Arctis Nova 4 bevezetésével, amely május 30-ától Magyarországon is elérhető.

Manapság a gaming életmódhoz az embereknek még megfizethetőbb árú vezeték nélküli szabadságra van szükségük játékhoz, streaminghez és szórakozáshoz egyaránt. Az Arctis Nova 4 egy új vezeték nélküli opciót kínál a játékosoknak, amely ugyanazt az aprólékosan kidolgozott Nova Akusztikus Rendszert használja, mint a teljes Nova termékcsalád, magas hanghűségű (Hi-Fi) audióval, a Sonar Audio Software Suite-tal felturbózva és 360°-os térhatású hangzást biztosítva. Tökéletes társ azoknak, akik útközben élik az életüket – kötöttségek nélküli elit hangzást és teljesítményt kínál.

A díjnyertes Arctis Nova headsetsorozat a hardver és szoftver tökéletes elegyét hozta létre, ahol a kettő együttesen egy új szupererővel ruházza fel a gamereket, az „Almighty Audio”-val. Az egyedi tervezésű, magas hanghűségű (Hi-Fi) hangszórókkal, amelyek már a dobozból kivéve is valóban lélegzetelállító hangzást biztosítanak, az akusztikai élmény még tovább fokozható és személyre szabható a SteelSeries Sonaron keresztül. A SteelSeries GG szoftveres ökoszisztéma részeként a Sonar az első parametrikus ekvalizer (EQ) és audiorendszer, amit gamereknek fejlesztettek ki, hogy valóban fokozza játék- és tartalomfogyasztási élményüket. A felhasználók számos előre meghatározott, játékspecifikus beállításból, valamint e-sport szakemberek által készített egyéni ekvalizerprofil közül választhatnak.


A tiszta kommunikáció kulcsfontosságú, legyen szó játékokról, streamingről vagy csevegésről Discordon, Zoomon, Teamsen vagy mobilon. Az Arctis Nova 4 ClearCast Gen2 mikrofonja AI-alapú zajszűréssel rendelkezik, és teljesen visszatolható, éles, tiszta kommunikációt biztosítva a játékban és online, így senki sem hallja a billentyűzet kopogását, a hegedűszót, a hajszárítót vagy a kutyaugatást, ami megzavarhatja a játékot, a csevegést vagy a hívásokat.

Az Arctis Nova 4 tökéletesen felszerelt a mai gaming életstílushoz és napi időbeosztáshoz. Akár egy harcra kész rendszeren vagy útközben játszol, zenét hallgatsz ingázás közben, filmet nézel otthon vagy telefonálsz, az Arctis Nova 4 egész napos kényelmet biztosít a SteelSeries ComfortMAX rendszernek köszönhetően. Az elforgatható fülkagylókkal, a 4 ponton állítható és könnyű, 262 g-os kialakítással az Arctis Nova 4 bármilyen alakú és méretű fejhez alkalmazkodik anélkül, hogy nehéznek érződne.

A késleltetett hangok mindig frusztrálóak. A Quantum 2.0 High-Speed Wireless-szel a túl későn meghallott lépések vagy hangjelzések a múlt homályába vesznek. Az USB-C adapter késleltetésmentes játékot, kommunikációt és tartalomfogyasztást biztosít útközben vagy otthon. Az adapter emellett számos eszközzel teszi lehetővé a kapcsolatot, köztük PC-vel, Mackel, PlayStationnel, Xbox-szal (csak Nova 4X), Switchcsel és mobillal.

  • Nova Akusztikus Rendszer – A hardver és a szoftver (SteelSeries Sonar) fúzióját használva az Arctis Nova 4 fokozza a játék- és a tartalomfogyasztási élményét az egyedi tervezésű, magas hanghűségű (Hi-Fi) hangszórók használatával, amelyek páratlan hangtisztaságot kínálnak a valóban magával ragadó 360°-os térhatású hangzás érdekében.
  • Multiplatform Quantum 2.0 High-Speed Wireless – A Quantum 2.0 Wireless USB-C adapter 2,4 GHz-es gaming szintű vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, és a mellékelt USB-C adapter lagmentes, alacsony késleltetésű játékélményt garantál több platformon is (PC, Mac, PlayStation, Xbox, Switch vagy mobil).
  • AI-alapú zajszűrős mikrofon – Egy erőteljes ClearCast AI-algoritmus segítségével a beépített ClearCast Gen2 mikrofon elcsitítja a háttérzajt, hogy a kommunikáció tiszta és érthető maradjon. A teljesen visszatolható mikrofon akár 25 dB-es környezeti zaj csökkentésére is képes, így tökéletes munkához és szórakozáshoz.
  • ComfortMAX rendszer – Az Arctis Nova 4 a ComfortMAX rendszert alkalmazza, amely a 4 pontos állíthatóságot kombinálja az elforgatható fülkagylókkal. A könnyű, 262 g-os kialakítás és a ComfortMAX rendszer egész napos kényelmet biztosít, akár otthon, akár útközben használod.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: