a-synology-bemutatta-a-nagy-teljesitmenyu-m2-nvme-gyorsitotarral-rendelkezo-ds720-es-ds420-nas-okat

A Synology® bemutatta a nagy teljesítményű, M.2 NVMe gyorsítótárral rendelkező DS720+ és DS420+ NAS-okat

A Synology Inc. bemutatta a kétlemezes DS720+ és a négylemezes DS420+ NAS-okat, amelyek zökkenőmentes fájlmegosztást, videóstreamelést és fényképkezelést biztosítanak az otthoni felhasználóknak és kisvállalkozóknak.

„A Plus sorozatot úgy tervezték, hogy gazdag funkciókat és kiváló teljesítményt biztosítson.“ – nyilatkozta Hewitt Lee, a Synology termékmenedzsment-csoportjának igazgatója. „A DS720+ és a DS420+ két, a gyorsítótár kialakítására használható M.2 NVMe-foglalattal rendelkezik, így hihetetlenül gyors olvasási és írási sebességre, valamint IOPS-teljesítményre képes a gyakran használt adatok eléréséhez, a továbbfejlesztett processzor pedig felgyorsítja az intenzív számítási teljesítményt igénylő feladatok elvégzését.

Könnyen kezeli a munkafolyamatokat

Akár 143%-kal gyorsabb applikáció válaszidő1 és akár 15%-kal nagyobb teljesítmény2 a számítás-igényes feladatok esetében, így a Plus termékcsalád hozzájárul a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzéshez. A két, gyorsítótárazásra szolgáló M.2 foglalatának használatával akár hússzor gyorsabb olvasási és írási adatelérésre is képes.

Biztonsági mentés egyszerűen

A Synology biztonsági mentési megoldásai könnyedén beállíthatók, amelyek zökkenőmentesen a háttérben működnek, hogy a manuális mentésre szánt időt másra fordíthassuk. Az ütemezés-, a többverziós biztonsági mentés- és a rugalmas tárhelycsere gyerekjátékká teszi a fájlok helyreállítását.

Oszd meg a médiatartalmakat bárhol és bármikor

Akár médiatartalmakat streamelsz barátaidnak vagy családtagjaidnak, akár nagy felbontású képeket szerkesztesz, a Plus sorozat termékeivel gond nélkül szinkronizálhatod fájljaid a különböző digitális eszközök és operációs rendszerek között. Az engedélybeállításokkal megadhatod, hogy csak a kiválasztott felhasználók vagy bárki hozzáférhessen a tartalmakhoz.

Elérhetőség

A DS720+ és DS420+ NAS-ok Európában június 18-tól megvásárolhatók a Synology viszonteladóinál és partnereinél.

0
 Advanced issue found

DS720+

DS420+

Processzor

Négymagos
Intel® Celeron® J4125

Kétmagos
Intel® Celeron® J4025

Rendszermemória

2 GB DDR4 – 6 GB-ig bővíthető

Kapacitás3

Akár 112 TB a DX517 bővítőegységgel

Akár 64 TB

Lemezhelyek Belső/Max.4

2 / 7

4

Dedikált gyorsítótár-foglalatok

2 db M.2 NVMe 2280

Hálózati interfész

2 db gigabites RJ-45

Garancia

Akár 5 év5

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: