a-synology-bemutatta-az-fs3600-teljesen-flash-alapu-tarolot

A Synology® bemutatta az FS3600 teljesen flash alapú tárolót

A Synology Inc. bejelentette az FS3600 megjelenését, a hálózati adattároló szerverek FlashStation terméksorozatának legújabb, teljesen flash alapú megoldását. A kifejezetten alacsony késleltetésű adattárolási igények kielégítésére tervezett FS3600 több mint 195 000 véletlenszerű 4K írási IOPS elérésére képes, és akár 72 meghajtóig bővíthető, így költséghatékony megoldást kínál az adatbázisokhoz, virtuális gépekhez, az OLTP-feladatokhoz és más I/O-érzékeny műveletekhez.

„Miközben a kapacitás és a bővíthetőség mindig fontos szempont volt, a gyorsabb és reszponzívabb adattárolási megoldások iránti igény következtében a sávszélesség és a válaszidő is kulcsfontosságú tényezővé vált, még az általános vállalati alkalmazások területén is“ – nyilatkozta Michael Wang, a Synology Inc. termékmenedzsere. „Az FS3600 versenyképes üzemeltetési költséget nyújt, nagyszerű bővíthetőségének köszönhetően pedig a jövőben felmerülő adattárolási követelményeknek is megfelel.”

Kiemelkedő teljesítmény a létfontosságú feladatokhoz

Az Intel® Xeon® 12 magos processzornak és az akár 56 GbE hálózati sebességnek köszönhetően az FS3600 a nagy sávszélességet és alacsony késleltetésű tárhelyet igénylő alkalmazásokhoz terveztük, legyen szó akár virtualizációról, big data-elemzésekről, OLTP-ről, mélytanulásról, AI tanításáról vagy akár nagy felbontású videók utómunkájáról.

 • Bővíthetőség: akár 72 meghajtóig1
 • Beépített 10 GbE csatlakozás: 2 db 10 GbE és 4 db 1 GbE port
 • Akár 56 GbE támogatására is képes: támogatja a 10/25/40/56 GbE bővítőkártyákat2
 • Teljesítmény: több mint 195 000 iSCSI 4K véletlenszerű írási IOPS

Integrált adatvédelem és magas rendelkezésre állás

A Synology adatkezelési megoldásai leegyszerűsítik a vállalkozás szempontjából létfontosságú infrastruktúrák kiépítését és védelmét.

Virtuális gépek, SaaS-alkalmazások és végpontok védelme

Központi biztonsági mentési megoldás VMware és Hyper-V virtuális gépek, Windows végpontok, valamint Microsoft 365 és G Suite fiókok védelméhez. Az összes biztonsági mentési feladat egyetlen központi portálról kezelhető, a rugalmas helyreállítási módszerekkel pedig könnyedén visszaállíthatók a szükséges tartalmak. Tudj meg többet a Synology Active Backup-ról

Az adatvesztés megakadályozása

  A Vmware- és a Windows Server környezetekkel való integrációnak köszönhetően egyszerűbb tárhelykezelést, valamint alkalmazás-konzisztens adatvédelmet biztosít. A Snapshot Replication lehetővé teszi a megoszott mappák és LUN-ok védelmét is. Tudj meg többet a virtualizálási megoldásainkról

  Maximalizáld a rendelkezésre állást

   Két azonos kialakítású FS3600 egység összekapcsolásával magas rendelkezésre állású klasztert hozhatsz létre. Az aktív/passzív architektúra biztosítja, hogy az eszköz esetleges meghibásodása esetén a rendszer néhány másodperc alatt átirányítja a szolgáltatásokat a klaszter másik tagjának. Tudj meg többet a Synology High Availability megoldásáról

   Elérhetőség

    A Synology FS3600 és FX2421 bővítőegységek hamarosan elérhetők a Synology partneri- és értékesítési hálózatában. Az FS3600 eszközzel kapcsolatos további információért, kérjük, látogass el a https://www.synology.com/products/FS3600 oldalra.

    Írta: Herczeg Balázs

    Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

    Hasonló bejegyzések: