a-tcl-bemutatta-a-dolby-atmos-hangszoroinak-uj-vonalat

A TCL bemutatta a Dolby Atmos hangszóróinak új vonalát

2024. június 24. Kocsis Bence Periféria hírek

A TCL a televíziók mellett további érvezetekkel próbál kedveskedni a vásárlóknak, hisz bemutatta prémium, de megfizethető árú, Dolby Atmos támogatással rendelkező hangprojektorait. 

Az új S45H hangprojektor - 2.0 csatornás , Dolby Atmos támogatású,100W-os maximális teljesítményú - és S55H - 2.1 csatornás, 200W-os maximális teljesítményű - hangprojektor e-ARC-al felvértezett HDMI 2.1-el rendelkezik, DTS-el, Bluetooth X-el. Az S45H támogatja a Bluetooth 5.2 támogatással rendelkezik, míg az S55H már tudja a Bluetooth 5.3-at. 

Mindkét hangsugárzónak vannak alapvető előnyei. Krisztálytiszta párbeszédeket és énekhangokat hallhatunk, hű és mély basszus kíséretében. A hang szó szerint megtölti a helységet basszussal, ugyanis az otthoni szórakozás mélyreható ismeretére alapozva a TCL kifejlesztett egy úgynevezett "Bass Enhancement System"-et, mely biztosítja a hardver és szoftver együttműködését a basszus teljesítményének maximalizálása érdekében, a hangminőséget megtartva. 

Az S45H kompakt dizájnja alatt egy innovatív "rezonancia kamra" rejtőzik. Ez a konstrukció a kürt kialakításból merít ihletet és jelentősen felerősíti a basszust , dinamikus hangzást biztosítva még dedikált mélysugárzó nélkül is.  

Mindkét modell fel van szerelve az AI-Sonic Adaptation kalibrációs opcióval, mely biztosítja a lehető legjobb hangvisszaadást, kifejezetten az adott helységre szabva. Ott van még a TCL Tutti Coral funkció is, mely szinkronizálja a hanglejátszást a beépített hangszórók között. 

A TCL S45H és TCL S55H hangprojektorok 2024 nyarától lesznek elérhetőek 199, valamint 299 eurós ajánlott fogyasztói árakon. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: