a-team-group-bemutatta-t-force-xtreem-argb-ddr5-memoriait

A Team Group bemutatta T-Force XTREEM ARGB DDR5 memóriáit

2024. március 07. Kocsis Bence Memória hírek

A TEAM GROUP piacra dobta várva várt T-FORCE XTREEm ARGB DDR5 memóriáit, melyek nemcsak megjelenésükben és teljesítményükben feljődtek, de szabadalmaztatott minőségellenőrzési technológiát is használ a kiemelkedően magas sebességű memóriamodulok létrehozására. 

Ami a dizájnt illeto, A T-FORCE XTREEM ARGB DDR5 innovatív, kétzónáls világítással rendelkezik, melyek gondoskodnak a lágy és finom effektek létrehozásáról. Az ARGB zónák alatt egy 2 mm vastag alumínium hűtőborda kapott helyet, mely a hűtési hatékonység mellett a megmunkálásnak köszönhetően minőséget is sugároz. Az XTREEM ARGB DDR5 10 rétegű, professzionális, interferencia-gátló nyomtatott áramköri lapkát használ, mely jótékony hatással van az energiahatékonyságra és hőelvezetésre.  

A memóriák támogatják az olyan világításvezérlő szoftvereket, mint a ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion 2.0, az MSI Mystic Light Sync, az ASROCK-Polychrome Sync és BIOSTAR Advanced VIVID LED DJ, melyekkel a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy a memória világítáősát testreszabhassák, sőt szinkronizálási lehetőséget is kapnak más komponensekkel. 

A termék támogatja az olyan világításvezérlő szoftvereket, mint például az ASUS Aura Sync / GIGABYTE RGB Fusion 2.0 / MSI Mystic Light Sync / ASROCK-Polychrome Sync / BIOSTAR Advanced VIVID LED DJ, amely lehetővé teszi a játékosok számára a különböző fényeffektusok vezérlését és szinkronizálását a szoftveren keresztül, így egyedi beállításokat állíthatnak be. pompás világítási módok, hogy megmutassák látványos RGB rendszerüket.


A T-FORCE XTREEM ARGB DDR5 7600, 8000 és 8200 Mhz-es memóriamodulokban érhető el és támogatják az On-die ECC hibajavító mechanizmust. Az újdonságok március végén lesznek elérhetőek első körben az eszak-amerikai piacon, az európai boltok polcaira pedig később kerülnek. Ami a kit-ek kapacitását illeti, 32, valamint 48 GB lesz elérhető. 

További információkat a gyártó oldalán találtok.Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: