a-thermaltake-bejelentette-a-2021-es-thermaltake-neonmaker-lighting-invitational-1-evadanak-nyerteseit

A Thermaltake bejelentette a 2021-es Thermaltake Neonmaker Lighting Invitational 1. évadának nyerteseit

2022. február 25. Fenes Kristóf Külvilág Hírek

A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériáik és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel jelentette 2021-es Thermaltake Neonmaker Lighting Invitational 1. évadának nyerteseit. Az első helyen Marco Di Silvestre (Olaszország), a második helyen Denis Siks (Spanyolország), a harmadik helyen pedig Mike Petereyns (Belgium) végzett.

A NeonMaker a Thermaltake RGB vezérlő- és szerkesztő szoftvere, amely segítségével a felhasználók személyre szabhatják minden egyes LED fényeffektusát, hogy azokat a saját stílusukhoz igazíthassák. A 2021-es Thermaltake NeonMaker Lighting Mix Invitational 1. évada során a Thermaltake hat tehetséges versenyzőt hívott meg Belgiumból, Kanadából, Olaszországból, Japánból, Spanyolországból és a Fülöp-szigetekről, hogy összemérjék tudásukat és új fényeffekteket készítsenek az RGB rajongók számára. A hat versenyzőnek egy fényshow-t kellett összeállítania a NeonMaker-rel, valamint a Floe DX RGB 240 TT Premium Edition AIO folyadékhűtéssel és a TOUGHRAM XG RGB DDR4 3600MHz 16 GB (8 GB x2) memóriamodulokkal. A zsűri négy fő szempont alapján értékelte őket, beleértve az eredetiséget, a művésziességet, a szoftver lehetőségeinek kihasználását és a videó minőségét is.

Egy hónap elteltével az összes versenyzőnek sikerült bemutatnia a kreatív oldalát és művészi képességét az általuk létrehozott egyedi fényeffektek segítségével. Az elképzeléseiket természeti jelenségek, filmek, fesztiválok és mindennapi élet ihlette. A döntős alkotások valósággal beragyogták a teljes eseményt az egyedi stílusukkal.

A Thermaltake szeretné kifejezni köszönetét minden versenyzőnek a fantasztikus munkájukért, valamint minden résztvevőnek megköszöni a támogatást, beleértve a közönséget, a PC- és az RGB rajongókat is. A Thermaltake továbbá ezúton is gratulál az első három helyezettnek és reméli, hogy a jövőben is viszont találkozhat velük a közelgő eseményein.

A 2021-es Thermaltake NeonMaker Lighting Mix Invitational 1. évadának bemutató videója: https://youtu.be/q8ztDgn7GLs

További információk, fotók és egyéb tartalmak az eseményről:
Az esemény weboldala: https://lightmix.thermaltake.com/2021S1/
Tt Community oldala: https://bit.ly/3l7fkf4
Ingyenes profilok letöltése: https://neonmaker.thermaltake.com/download.php

Ismerd meg a nyerteseket

1. helyezett [Marco Di Silvestre]: Marco egy olasz származású modder, aki az MPC Project néven vált ismertté a közösségben. Alkotása elkészítésében a „zászlók” inspirálták, fantasztikus videóvágó képességei pedig valósággal kiemelték a többi nevezés közül.

2. helyezett [Denis Siks]: Denis egy spanyol származású modder a 6buildz-től, akinek munkája az AIO és a memóriamodulok világításának harmóniája miatt emelkedett ki. Alkotását a kifinomult videószerkesztői képességei tették teljessé.

3. helyezett [Mike Petereyns]: Mike az MP-customized márka tulajdonosa is. A „Like Mike & TT Vegas!” című alkotás valósággal magával hozza a buli hangulatát! Az RGB fények valódi élénk táncot folytatnak.​​​​​​​

    A tökéletesség jegye
    A videók és a fényeffektusok mind kifogástalanok voltak és remekül bemutatták a modderek kreatív oldalát. A zsűrinek nem volt könnyű kiválasztani a nyerteseket. A zsűri négy fő szempont alapján értékelte az alkotásokat, beleértve az eredetiséget, a művésziességet, a szoftver lehetőségeinek kihasználását és a videó minőségét is. A végeredmény 25%-át a Thermaltake CEO-ja, 15%-át a Thermaltake zsűrije, 30%-át a Tt community szavazata, a maradék 30%-át pedig további professzionális modderek határozták meg. A szavazatok összeszámlálását követően a legjobb nevezéseket Marco Di Silvestre, Denis Siks és Mike Petereyns nyújtotta be.

    Írta: Fenes Kristóf

    Hasonló bejegyzések: