a-thermaltake-bejelentette-a-nagyobb-kapacitasu-toughram-xg-rgb-40003600-mhz-es-memoriamodulok-megjeleneset

A Thermaltake bejelentette a nagyobb kapacitású TOUGHRAM XG RGB 4000/3600 MHz-es memóriamodulok megjelenését

2021. június 06. Kocsis Bence Memória hírek

A Thermaltake bejelentette nagyobb kapacitású TOUGHRAM XG RGB DDR4 memória kiteket, melyek célja, hogy megkönnyítse a tartalomgyártók munkáját a videók és animációk készítése, vagy a nagy fájlok exportálása során.

A memória kitek 3600 és 4000 MHz-es frekvenciával rendelkeznek, a kapacitásuk pedig 32 GB-ig (16 GB x 2) és 64 GB-ig (32 GB x 2) terjed. A TOUGHRAM XG RGB sorozat a TOUGHRAM névhez méltóan kimagasló tervezéssel és minőséggel rendelkezik, valamint kompatibilis a legújabb AMD és Intel® alaplapokkal. A memóriakészletek szigorú tesztelési folyamatokon estek át, amely során csak a legjobb minőségű IC-ket választották ki, hogy végül csak azok kerüljenek rá a 10 rétegű PCB-re, amely 10μ arany érintőfelülettel és 2 unciás réz rétegekkel lett elkészítve a nagyobb stabilitás és a jobb teljesítmény érdekében. A 2 különböző színű alumíniummal tervezett és a közepén króm sávval díszített TOUGHRAM XG RGB célja, hogy olyan exkluzív stílust biztosítson, amely kiemelkedik az átlagos megoldások közül.

A 16 nagy fényerejű, állítható LED-ekkel felszerelt TOUGHRAM XG RGB egy egyedi X-alakú fénysávval, valamint 8 világítási zónával rendelkezik. Ezenkívül több mint 25 gyárilag elérhető világítási mód áll rendelkezésre a felhasználók számára, hogy kiválaszthassák kedvencüket, vagy szinkronizálják a modulok világítását különböző RGB szoftverekkel, beleértve a NeonMaker-t is, amely biztosítja a még személyre szabhatóbb világítási élményt. A nagy kapacitású TOUGHRAM XG nagyobb rugalmasságot kínál az alkotók számára, hogy egyedi beállításokat hozhassanak létre a Thermaltake RGB ökoszisztémáján keresztül az ízlésüknek megfelelően, miközben a nagyobb kapacitás növeli a munkamenet hatékonyságát.


A gyártó a TOUGHRAM XG RGB 4000 MHz 32 GB (16 GB x2) és 64 GB (32 GB x2), valamint a TOUGHRAM XG RGB 3600 MHz 32 GB (16 GB x2) és 64 GB (32 GB x2) memóriamodulokat élettartam garanciával dobja piacra.  

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: