a-thermaltake-bejelentette-az-uj-toughpower-irgb-plus-1250-w1650-w-os-titanium-tapegyseget

A Thermaltake bejelentette az új Toughpower iRGB PLUS 1250 W/1650 W-os Titanium tápegységet

2023. augusztus 03. Fenes Kristóf Tápellátás hírek

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Toughpower iRGB PLUS Titanium sorozat megjelenését, ami a Thermaltake első digitális tápegysége ATX 3.0 szabvánnyal és 1250, valamint 1650 W-os teljesítménnyel. A PSU-k teljesen modulárisak és 150 (SZ) x 86 (MA) x 180 (MÉ) mm-es mérettel érkeznek, 80 PLUS Titanium hatékonysággal rendelkeznek, valamint tartalmaznak egy Riing Duo 14 RGB-ventilátort 18 állítható LED-del. A natív PCIe Gen 5.0 csatlakozóval tervezett iRGB PLUS képes megfelelő energiával ellátni a következő generációs grafikus kártyát a 12VHPWR-kábellel. Csúcskategóriás digitális tápegységként az iRGB PLUS háromféle szoftverhez csatlakozhat, beleértve a TT RGB PLUS-t, az SPM Cloud Managementet és a DPS G mobilalkalmazást, a legfuturisztikusabb digitalizációt biztosítva.

Az iRGB PLUS Titanium kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, 200%-os túlteljesítést és 60%-os alacsony terhelés melletti hatékonyságot elérve a legújabb GPU-k energiaellátásához. Ezenkívül az 1250 W-os iRGB PLUS támogatja a natív 12+4 tűs PCIe Gen 5 csatlakozókat (12VHPWR-csatlakozó), az 1650 W-os iRGB PLUS pedig akár két PCIe Gen 5 csatlakozót is támogat maximum két RTX 40-es sorozatú GPU telepítéséhez, miközben megfelel a grafikus kártyák legmagasabb igényeiknek. Ráadásul az iRGB PLUS 100%-ban kiváló minőségű japán 105°C-os/221°F-os elektrolit kondenzátorokat, rendkívül szigorú feszültségszabályozást <±2% és egy nagy áramerősségű +12 V-os sínt tartalmaz, a legnagyobb stabilitást és megbízhatóságot kínálva. Ezenkívül az iRGB PLUS 80 PLUS Titanium tanúsítvánnyal rendelkezik, amely magas, akár 94%-os energiahatékonyságot és maximális energiamegtakarítás elérését garantálja.

A produktivitás és a menedzsment optimalizálásához az iRGB PLUS három szoftvervezérlő rendszert támogat. Először is, a TT RGB Plus szoftver használatával a felhasználók testreszabhatják a ventilátor RGB-fényhatásait 16,8 millió színnel, menet közben beállíthatják a ventilátor sebességét, valamint figyelemmel kísérhetik a valós idejű hőmérsékletet és az energiafogyasztást. Másodszor, az SPM Cloud Management (SPM) kulcsfontosságú statisztikákat állíthat össze a PSU-ról/PC-ről, beleértve egy Eco jelentés elkészítését a CO2-kibocsátás és az energiafogyasztás elemzésére 3 hónap adatainak összehasonlításával. Ezenkívül az SPM-platform valós idejű figyelmeztetőriasztási funkcióval érkezik, amely e-mailt küld a felhasználóknak a ventilátor meghibásodása, a PSU túlmelegedése vagy rendellenes feszültségi szintek esetén, hogy távolról leállíthassák számítógépüket a további károk elkerüléséért. Végül, de nem utolsósorban, a DPS G mobilalkalmazás segítségével a felhasználók felügyelhetik számítógépük állapotát okostelefonon, és figyelmeztető riasztást állíthatnak be túlmelegedés vagy más lehetséges problémák esetén. A távvezérlési funkcióval akár távolról is kikapcsolhatod a rendszert, megakadályozva a túlmelegedést vagy más vészhelyzeteket.

A kifinomult digitális tápegységként megtervezett Toughpower iRGB PLUS Titanium sorozat Intel ATX 3.0 specifikációkkal rendelkezik és kompatibilis a PCIe Gen 5.0-val, 80 PLUS Titanium tanúsítványt kapott, szabadalmaztatott 16,8 millió színű Riing Duo 14 RGB-ventilátort használ 18 állítható LED-del, valamint támogatja a Smart Power Managementet. A Toughpower iRGB PLUS 1250 W/1650 W Titanium az ideális tápegység a magas specifikációjú hardveredhez és az intelligens digitalizálás élvezetéhez.

A Toughpower iRGB PLUS Titanium sorozat jellemzői

Teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációkkal

A Toughpower iRGB PLUS Platinum sorozat teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, amely akár 200%-os túlteljesítést is támogat, 60%-os alacsony terhelés melletti hatékonyságot ér el, valamint megfelel a szükséges tápegység-időzítési szabványoknak is.

PCIe Gen 5.0 támogatás

A Toughpower iRGB PLUS Titanium 1650 W-os változata két 16 pines csatlakozóval, míg az 1250 W-os változata egy 16 pines csatlakozóval érkezik, hogy erőteljes és stabil teljesítményt kínáljon, így lehetővé téve a tápegységnek a következő generációs GPU-k natív támogatását.

Arra tervezték, hogy megfeleljen a legújabb grafikus kártyáknak

Ahogy a grafikus kártyák energiafogyasztása megnövekedett, úgy nőtt az energiafelvételi igényük is. Az iRGB PLUS Titanium sorozatot úgy tervezték, hogy támogassa az NVIDIA és AMD grafikus kártyákat, és a különböző csatlakozásoktól függően biztosítsa azok tápellátását.

TT RGB PLUS

A TT RGB PLUS 2.0 egy all in one szoftver, amely a TT RGB Plus ökoszisztéma fejlett verzióját tudja elérni olyan szoftverek funkcióinak integrálásával, mint a TT RGB Plus, TOUGHRAM szoftver, DPS G alkalmazás stb., lehetővé téve a felhasználóknak, hogy csupán egyetlen szoftverplatform használatával vezéreljék a különböző termékek világítását, beleértve a különféle fényhatásokat és világítási módokat. A TT RGB Plus 2.0 valós idejű rendszerinformációkat is megjeleníthet, hogy segítse a felhasználókat számítógépük jobb kezelésében.

Smart Power Management Cloud

A legerősebb és legkönnyebben használható felügyeleti eszköz, amely egy digitális megoldást kínál a PSU-d és a PC-d menedzselésére. A Smart Power Management (SPM) egy felhőalapú szoftver, amely zökkenőmentesen integrál három intelligens platformot – a DPS G PC-alkalmazást, a DPS G Smart Power Management Cloudot és a DPS G mobilalkalmazást –, és részletes táblázatokba gyűjti össze PSU-d/PC-d legfontosabb statisztikáit, hogy áttekinthesd és kezelhesd azokat. Az SPM-hez való könnyű hozzáféréssel PC-den/mobileszközödön keresztül bármikor és bárhol élvezheted PC-d teljes irányítását függetlenül attól, hogy éppen kint vagy bent tartózkodsz.

DPS G mobilalkalmazás

Kezeld okosan a tápegységet okostelefonodról! Érd el a PSU-d/PC-d legfontosabb paramétereit, és szabályozd bármikor, bárhol az RGB LED-es ventilátor világítását!

Beépített, 16,8 millió színben világító Riing Duo 14 RGB-ventilátor

A Riing Duo 14 RGB-ventilátor két, 18 állítható LED-et tartalmazó gyűrűvel, nagyszerű fénylefedettséggel, valamint egyenletes színnel és fényerővel rendelkezik, hogy 16,8 millió színnel világítsa meg PC-det. Támogatja a DPS G mobilalkalmazást, a TT RGB PLUS-t és az Amazon Alexát a legkiválóbb szinkronizálási élményért.

<30 mV-os alacsony hullámzaj

Csúcsminőségű összeállítás alacsony hullámzajjal. Minden hullámzaj kisebb mint 30 mV a +12, +5 vagy +3,3 V-os kimeneti feszültségeken 0 és 100% közötti terhelésnél, hogy stabil működést biztosítson és megóvja a teljesítménykritikus alkatrészeket a hosszú idejű megbízható működés fenntartásához.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás <±2%

Feszültségszabályozása szigorúbb az Intel szabványos +5% és -7%-os fő sínekre, valamint a ±10%-os a -12 V-os ágra vonatkozó értékeinél. A fő síneknél legfeljebb ±2%-ra állították, így folyamatos tiszta áramellátást biztosít a kivételes feszültségstabilitásnak köszönhetően.

17 ms-os és hosszabb tartási idő

Áramkimaradás esetén előfordulhat, hogy a számítógép leáll vagy újraindul. Garantáljuk, hogy az iRGB PLUS Titanium sorozat 100%-os terhelés mellett is legalább 17 ms-os tartási időt biztosít a rendszer újraindítása vagy visszaállítása nélkül.

Stabilabb, mint valaha

A 100%-ban kiváló minőségű japán 105 °C/221 °F-os elektrolit kondenzátorok nagy tartósságot és a kimagasló stabilitást nyújtanak, miközben megbízhatóak maradnak.

Nagy áramerősségű +12 V-os egysínes kivitel és csúcskategóriás technológiák

Egy erőteljes +12 V-os sín megfelelő teljesítményt nyújt a legjobb kompatibilitás fenntartásához. Az LLC-topológia és a DC-DC áramköri kialakítás stabil működést és fokozott feszültségszabályozást biztosít.

Teljesen moduláris kialakítás, alacsony profilú szalagkábelezés

Választható kábeleket kínál a felhasználóknak, miközben a rendszert előnyös feszültséggel látja el. Az alacsony profilú fekete szalagkábel megkönnyíti a kábelmenedzsmentet, csökkenti a zsúfoltságot és növeli a légáramlást a gépházon belül.

Digitális vezérlőpanel

A digitális tápegységek támogatják a nagy hatásfokú kapcsolótranzisztorokat, amelyek csak a szükséges lépéseket hajtják végre, és kevesebb energiát pazarolnak el hőkibocsátásként. Röviden a digitális tápegységek nem oszlatják el az energiát, ami pazarláshoz vezetne, és kisebb, könnyebb tranzisztorokat tartalmaznak. A kisebb, hatékonyabban működő alkatrészek használata lehetővé teszi a Thermaltake számára, hogy kompaktabb és könnyebb tápegységeket készítsen, ami jellemzően az egyik legnagyobb méretű alkatrész bármelyik PC-ben.

80 PLUS Titanium hitelesítés és Intel C6/C7 State támogatás

A Toughpower iRGB sorozat energiát takarít meg magas, akár 94%-os energiahatékonyságának köszönhetően, valamint 80 PLUS® Titanium tanúsítvánnyal rendelkezik. A sorozatot úgy optimalizálták, hogy az Intel processzorok minden generációjával együttműködjön a maximális energiatakarékosságért.

Együttműködik az Amazon Alexával

Minden Thermaltake TT RGB PLUS termék támogatja az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy hangutasításokkal irányítsd az Alexa-kompatibilis eszközöket.

TT AI-hangvezérlés

Teljes körű irányítást biztosít a TT RGB PLUS termékek felett a hangoddal. SyncALL, Say „Hello TT”.

Elérhetőség és garancia
A Toughpower iRGB PLUS 1250 W/1650 W Titanium – TT Premium Edition 2023 júniusától már világszerte megvásárolható a Thermaltake hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazói hálózatán keresztül. A tápegységet a Thermaltake tíz év garanciával és a vállalat világszerte elérhető ügyfélszolgálati és műszaki támogatási hálózatával támogatja.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: