a-thermaltake-bejelentette-core-p90-tempered-glass-edition-hazat/2018/01/08

A Thermaltake bejelentette Core P90 Tempered Glass Edition házát

2018. január 08. Kocsis Bence

A Thermaltake újabb házzal örvendeztette meg a moddereket. Az új Core P90 Tempered Glass Edition midi torony számítógépház egyedülálló vázszerkezettel a számítógép komponensek jól elkülöníthetők, így látványban eléggé vagány az eredmény. A gáz formája is arról gondoskodik, hogy az a legtöbbet mutasson meg abból, amit az építők belepakolnak.

A háromszög alakú ház köré két darab 5 mm vastag edzett üveg oldallapot kapott, így egy hatszög alakú gépház a végeredmény. Az elrendezésnek köszönhetően a gépház falra szerelhető, vízszintes és függőleges helyzetben egyaránt.

A Core P90 alaplapok terén ATX, mocro ATX és mini ITX támogatással rendelkezik, Ventilátorokból 4 darab 120 mm-es és 3 darab 140 mm-es megoldás helyezhető el, radiátorból pedig 420 / 480 mm a maximálisan megengedett. Léghűtéses processzorhűtő esetén 180 mm-es magasságig mehetnek el az építők, míg a grafikus kártyából 320 mm-es hosszig szerelhetők be különféle modellek. Aki szeretné telepakolni merevlemezekkel a Core P90-et annak jó hír, hogy sok-sok 3,5"-os és 2,5"-os meghajtóhely áll a rendelkezésére.

.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=zer3GcgrDZ4[/youtube]

. A gépház áráról egyenlőre nincsenek információink.

Írta: Kocsis Bence