a-thermaltake-bemutatja-a-ceres-500-tg-argb-kozepes-toronyhazat

A Thermaltake bemutatja a Ceres 500 TG ARGB közepes toronyházat

2023. február 28. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake, prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be a Ceres 500 TG ARGB Black és Ceres 500 TG ARGB Snow megjelenését, az új Ceres termékcsalád legújabb közepes toronyházait. Hogy alkalmazkodjon a legújabb grafikus kártyákhoz és CPU-khoz, melyek erőteljesen melegszenek, a Thermaltake szigorúan a hőelvezetésre és a házon belüli hűtésre összpontosított, egy kétségtelenül tartós házat létrehozva, amely megfelel a csúcskategóriás hűtés igényeknek. Ráadásul, egy 360 mm-es vagy egy 420 mm-es radiátor segítségével, biztosan páratlan hűtési teljesítményre számíthatsz a Ceres 500 TG ARGB-től.

A hűsnek született Ceres 500 TG ARGB, ahogy a neve is sugallja, nagy teljesítményre jött létre: mesh előlappal és tömör fémvázzal, beépített CT140 ARGB Sync PC-ventilátorokkal, valamint nagy radiátorok befogadására alkalmas kapacitással, hogy optimális teljesítményt érhess el a hardvereiddel. Kapásból, a Ceres 500 TG ARGB elöl egy eltávolítható konzollal érkezik, ami támogatja egy 360 vagy 420 mm-es radiátor felszerelését.

Ráadásul, a CT140 ARGB Sync PC-ventilátorokkal párosítva – ami most először mutatkozik be nyilvánosan – a Ceres 500 TG ARGB akár egy 360 mm-es radiátort is képes a felső részén befogadni, így hihetetlen teljesítményt tud nyújtani. Ha rendszeresen frissíted hardvereidet, akkor jó hírünk van számodra. Ahelyett, hogy a teljes oldalpanelt el kéne távolítani, a Ceres 500 TG ARGB egy 3 mm-es zsanéros edzett üvegpanellel érkezik, amit a PC-építők egyszerűen csak félrehúzhatnak.

Kiváló hűtési teljesítményével, testreszabhatóságával, könnyű kezelhetőségével és felhasználóbarát kialakításával a Ceres 500 TG ARGB egy ideális gépház ahhoz, hogy a következő PC-det nagyszerűvé, nagy teljesítményűvé és egyedülállóvá tegye.

A Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház jellemzői:

Négy új CT140 ARGB-ventilátorral felszerelve

A Ceres 500 TG ARGB négy 140 mm-es ARGB PWM-ventilátorral érkezik, melyekből három elöl és egy hátul helyezkedik el. A CT140 ARGB Sync PC-ventilátor a legjobb teljesítményű házventilátor a Thermaltake kínálatában az eddigi házventilátorok között. A felhasználók elképesztő RGB-fényshow-t hozhatnak létre, miközben a lehető legnagyobb hűtési teljesítményt élvezhetik.

Fémkeretes kialakítás a gépház elülső részén

A gépház egyedi szerkezetét néhány fémelem egészíti ki, ellentétben a legtöbb toronyházzal, amelyek csak műanyagból készülnek. A toronyház textúrája szintén új szintre emeli a termék megjelenését.

3 mm-es edzett üveg oldallap zsanérokkal

A bal oldali 3 mm-es zsanérokkal ellátott edzett üvegpanel tartósabb, karcálló és átlátszó a felhasználók komponenseinek megtekintéséhez.

Támogatja a továbbfejlesztett LCD-panelkészletet

A 3,9 hüvelykes LCD-kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk felügyeletét, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. A legújabb verzió hőmérséklet és óra üzemmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát.

Egy GPU-tartóval érkezik

A GPU-tartó extra támogatást nyújt a grafikus kártyáknak. A felhasználóknak nem kell aggódniuk a nehéz grafikus kártyák – például a 40-es sorozat – miatti meghajlás miatt.

Szabadalmaztatott, forgatható PCI-E bővítőhelyek

A szabadalmaztatott, forgatható PCI-E bővítőhelyek lehetőséget biztosítanak a grafikus kártyák vízszintes vagy függőleges elhelyezésére, bőséges flexibilis teret létrehozva a rendszerednek.

Riser adapterkeret

A riser adapterkeret lehetővé teszi az adapter 90 fokban vagy 180 fokban döntött telepítését, nagyobb rugalmasságot biztosítva a felhasználóknak a rendszerkonfigurációban.

Nagyszerű tárolóhely támogatás

A Ceres 500 akár 5 db 3,5 hüvelykes HDD vagy 8 db 2,5 hüvelykes SSD befogadását támogatja, bőséges tárolási lehetőségeket biztosítva.

Írta: Kocsis Bence