a-thermaltake-bemutatja-a-gf3-argb-750-w850-w-gold-tapegysegeket

A Thermaltake bemutatja a GF3 ARGB 750 W/850 W Gold tápegységeket

2022. december 21. Kocsis Bence Tápellátás hírek

A Thermaltake bejelentette tápegységkínálatának legújabb tagját, a Toughpower GF3 ARGB Gold sorozatot 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal, amely megfelel az ATX 3.0 szabványoknak és támogatja a PCIe Gen 5.0-át. A PCIe Gen 5 grafikus kártyákhoz és a legújabb Intel CPU-khoz tervezett Toughpower GF3 ARGB-sorozat 750 W-os és 850 W-os teljesítménnyel, valamint egy 16,8 millió színű 140 mm-es RGB-ventilátorral érkezik, amely hét világítási módot biztosít a fizikai ARGB-vezérlőgomb megnyomásával, továbbá a sorozat kompatibilis az RGB-t támogató alaplapokkal is.

A Toughpower GF3 ARGB-sorozat teljesen moduláris és kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációjával, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a modern grafikus kártyákat natívan használják az új 12+4 pines PCIe Gen 5 csatlakozóval. A GF3 ARGB 750W natív 16 PIN (12VHPWR) PCIe-csatlakozója akár 300 W-os teljesítményt is képes biztosítani a PCIe 5.0 grafikus kártyákhoz, míg a 850 W-os kapacitású modell akár 450 W teljesítményátvitelt is lehetővé tesz. Szintén érdemes megjegyezni, hogy a Toughpower GF3 ARGB-sorozat alkatrészei masszív frissítésen mentek keresztül, hogy megfeleljenek az ATX 3.0 előírásainak, így támogatják a 200%-os túlteljesítést, akár 70%-os hatékonyság garantálását 2%-os terhelés mellett, továbbá a tápegység-időzítési szabványoknak is megfelelnek, hogy zökkenőmentes működést biztosítsanak még teljes terhelés alatt is. Ami az összeszerelési minőségét illeti, a 100%-ban kiváló minőségű, 105 °C-os Japánban készült elektrolit kondenzátorokkal érkező GF3 ARGB-sorozat minden korábbinál tartósabb és stabilabb.

A beépített 140 mm-es ARGB-ventilátor 9 állítható LED-del 16,8 millió színnel képes feldobni a számítógépedet. A világítási módok és színbeállítások a fizikai vezérlőgombokkal kapcsolhatók át, továbbá a fényeffektek szinkronizálhatók a népszerű RGB-kompatibilis alaplapokkal. Sőt, a 140 mm-es siklócsapágyas ventilátor tökéletes egyensúlyt teremt a csend és a kiváló hűtés között, hogy biztosítása gamer PC-d hatékony működését nagy terhelés mellett is. Ha pedig engedélyezve van, a Smart Zero Fan mód hatékonyan képes minimalizálni a nem kívánt zajokat. A Toughpower GF3 ARGB sorozat remek elektromos specifikációkkal érkezik: alacsony hullámzaj, szigorú feszültségszabályozás és hosszabb tartási idő. Először is, 0-tól 100%-ig terjedő terhelésnél a 12,5 és 3,3 V-os sínek hullámzaja folyamatosan 30 mV alatt van, ami hosszabb élettartamot és általánosságban jobb rendszervédelmet eredményez. Másodszor, a Toughpower GF3 ARGB-sorozat ±2%-os feszültségszabályozást ígér, ellentétben az Intel szabványos +5%, -7% és ±10% értékeihez képest a -12 V-os ágon. Végül, de nem utolsósorban, a 17 ms-os tartási idő megakadályozza a rendszer újraindítását, valamint biztosítja, hogy a rendszer még rövid megszakítások esetén is tökéletesen működjön.

A prémium alkatrészekkel, a jól átgondolt funkciókkal és a 16,8 millió színű RGB-ventilátorral a Toughpower GF3 ARGB-sorozat teljesíti az ATX 3.0 ARGB PSU-t kereső játékrajongók igényeit. A Toughpower GF3 ARGB-tápegységsorozat 10 év garanciával társul, hosszú távon is megbízható működést biztosítva.

A Toughpower GF3 ARGB Gold - TT Premium Edition 2022 decemberétől már világszerte megvásárolható a Thermaltake hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazói hálózatán keresztül. Tápegységet a Thermaltake tíz év garanciával és a vállalat világszerte elérhető ügyfélszolgálati és műszaki támogatási hálózatával támogatja.

A Toughpower GF3 ARGB-sorozat ajánlott fogyasztói ára:

750 W: 164,99 USD

850 W: 174,99 USD

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: