a-thermaltake-bemutatja-a-gr500-versenyszimulator-pilotafulket-es-a-triple-racing-monitorallvanyt

A Thermaltake bemutatja a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt

2024. június 12. Kocsis Bence Periféria hírek

A Thermaltake bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezhetjük, mintha egy igazi versenyautót vezetnénk egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagyunk.

A Thermaltake GR500 versenyszimulátor-pilótafülke a versenyzés szerelmeseinek készült, hogy megtapasztalják a versenyzés valódi érzését. A versenyszerű kagylókialakítással és üvegszálas üléssel készül, amely prémium ülésélményt biztosít. Az állítható ülés lehetővé teszi az előre-hátra csúsztatást, valamint a hátradőlést, ideális vezetési pozíciót biztosítva hosszú játékhoz. A GR500 robusztus alumíniumprofillal, acélszerkezettel és billenésgátló kerettel készült, garantálva a stabilitást és a biztonságot. Hogy versenyszimulátorod elegáns legyen, a GR500 alapja RGB-fénysávokkal rendelkezik, beleértve 20 fényeffektet. Ha Rhythm Pickup módra váltasz, a világítás akár dinamikusan is változhat a zenével összhangban. Ezenkívül a Thermaltake GR500 univerzális hardverkompatibilitással rendelkezik, támogatja a Logitech, a Fanatec, a Thrustmaster és más gyártók főbb kormányait, sebességváltóit és pedáljait, így ideális versenyszimulátort hozhatsz létre kimagasló testreszabhatósággal.

A Triple Racing monitorállványt úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen integrálható legyen a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkével, így széles látószögből láthatod a jeleneteket. A monitorállvány porszórt bevonatú acélból készült, és finom fekete textúrájú. Akár három 32 hüvelykes monitor telepítésére is alkalmas, beleértve a Thermaltake TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitorokat. Ezenkívül a Triple Racing monitorállvány támogatja a 75x75 mm-es, 100x100 mm-es, 200x100 mm-es és a 200x200 mm-es VESA szabványos méreteket, maximális kompatibilitást biztosítva. Az optimális megtekintési pozíció eléréséért az állvány 920 mm/970 mm-es magasságbeállításokkal és 60°-os képernyőforgatással, valamint hátrafelé hajtható kialakítással rendelkezik a hatékony helykihasználás érdekében.


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: