a-thermaltake-bemutatja-a-smart-bm3-bronze-sorozatot-atx-30-szabvanyokkal

A Thermaltake bemutatja a Smart BM3 Bronze sorozatot ATX 3.0 szabványokkal

2023. augusztus 25. Fenes Kristóf Tápellátás hírek

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a Smart BM3 Bronze sorozatot – egy ATX 3.0-ás tápegységet a Thermaltake népszerű Smart Bronze termékcsaládjából. A Smart BM3 Bronze kompakt kialakítással és 150 (Sz) x 86 (Ma) x 140 (Mé) mm-es mérettel érkezik, és 550, 650, 750, valamint 850 W-os teljesítménnyel érhető el. Hogy teljes kompatibilitást biztosítson a következő generációs és belépő szintű grafikus kártyákkal, a Smart BM3 Bronze megfelel az ATX 3.0 szabvány követelményeinek, támogatja a 12+4 pines PCIe Gen 5.0-t és a bőséges számú 8 pines csatlakozókat biztosít. A beépített, Japánban készült elektrolit főkondenzátorokkal és a 80 PLUS Bronz tanúsítvánnyal a Smart BM3 Bronze egy ideális félmoduláris tápegység kimagasló stabilitással.

Hogy stabil energiát biztosítson a legújabb magas fogyasztású grafikus kártyáknak, a Smart BM3 Bronze sorozat kompatibilis az Intel ATX 3.0 szabvánnyal, ami támogatja a 200%-os túlteljesítést, és 60%-os hatékonyságot ér el mindössze 2%-os terhelésnél. Emellett a 12VHPWR-csatlakozóval a Smart BM3 Bronze egy natív PCIe Gen 5.0 csatolófelülettel támogatja az RTX 40-es sorozatú GPU-kat. Ez a tápegység ráadásul lehetővé teszi a 8 pines PCIe-kábelek használatát az AMD és a belépő szintű RTX 40-es grafikus kártyákhoz, hogy más lehetőségeket is kínáljon a belépő szintű rendszerekhez. Ráadásul, a Smart BM3 Bronze Smart Zero Fan kialakítással érkezik, hogy csökkentse a nem kívánt zajokat. A ventilátor csak akkor pörög fel, ha a tápegység teljesítménye meghaladja a 20%-ot, továbbá a felhasználók a Smart Zero Fan módot annak fizikai kapcsolója segítségével be- és kikapcsolhatják. Továbbá a halk 120 mm-es FDB-ventilátor kiváló légáramlást biztosít a túlmelegedés elkerülése érdekében.

A Smart BM3 Bronze kiváló minőségű, japán 105 °C-os/221 °F-os elektrolit főkondenzátorokat használ, jelentősen fokozva a tartósságot és garantálva a legnagyobb stabilitást, valamint megbízhatóságot. A DC-DC kialakításával és a nagy áramerősségű, +12 V-os ágával a Smart BM3 Bronze stabil áramellátást biztosít a PC-s komponenseknek. Ráadásul a tápegység 80 PLUS Bronze tanúsítvánnyal rendelkezik és támogatja az Intel C6/C7 energiagazdálkodási állapotokat, lehetővé téve a tápegységnek, hogy akár 85%-os hatékonyságot érjen el, valamint arra optimalizálták, hogy az Intel összes processzorgenerációjával működjön. Ezenkívül a Smart BM3 Bronze sorozat teljes ipari szintű védelemmel érkezik (OCP, OVP, UVP, OPP, SCP, OTP), hogy garantálja hardvereid biztonságát.

A Thermaltake Smart BM3 Bronze sorozata rendkívüli kompatibilitással támogatja az Intel ATX 3.0 szabványokat, csak úgy, mint a natív 12+4 és 8 pines csatlakozókat. Ha értékorientált felhasználó vagy, nem érdemes lemaradnod erről a kiváló minőségű tápegységről a következő generációs, belépő szintű grafikus kártyáidhoz!

A Smart BM3 Bronze sorozat jellemzői:

Villanyozd fel következő generációs hardvereidet!

A Smart BM3 80 PLUS Bronze tanúsítványú (550 W/650 W/750 W/850 W) félmoduláris tápegységet arra tervezték, hogy megfeleljen az ATX 3.0 szabványoknak, emellett egy PCIe Gen 5.0 (12VHPWR) csatlakozóval érkezik a modern grafikus kártyák támogatásához. A bőséges, 5 éves garanciával a Smart BM3 sorozat megfelel a piaci igényeknek, ahol az értékorientált felhasználók egy új tápegységet keresnek az összes legújabb funkcióval.

Teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 szabványokkal

A Smart BM3 sorozat teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, amely akár 200%-os túlteljesítést is támogat, 60%-os alacsony terhelés melletti hatékonyságot ér el, valamint megfelel a szükséges tápegység-időzítési szabványoknak is.

PCIe Gen 5.0 támogatás

A Smart BM3 Bronze sorozat egy 12+4 pines csatlakozóval érkezik, hogy erőteljes és stabil teljesítményt biztosítson, lehetővé téve a tápegységnek a következő generációs GPU-k natív támogatását.

A 12VHPWR-csatlakozón feltüntetett teljesítményérték jelzi az ajánlott teljesítményt. (Az Intel tervezési útmutatója alapján)

Arra tervezték, hogy megfeleljen a legújabb grafikus kártyáknak

Ahogy a grafikus kártyák energiafogyasztása növekszik, úgy nő az energiafelvételi igényük is. A Smart BM3 Bronze sorozatot arra tervezték, hogy támogassa az NVIDIA és AMD grafikus kártyákat: támogatja a 8 pines PCIe-kábeleket az AMD és a belépő szintű RTX 40-es sorozatú grafikus kártyákhoz, valamint egy 12+4 pines csatlakozó is tartozik hozzá a PCIe Gen 5.0 csatlakozási igénnyel rendelkező RTX 40-es sorozatú kártyákhoz, hogy a grafikus kártyák különböző csatlakozásától függően biztosítsa azok tápellátását.

Okos és csendes

120 mm-es FDB-ventilátora kiváló légáramlást biztosít. Ezenkívül a Smart Zero Fan funkcióval a ventilátor addig nem forog, amíg a terhelés el nem éri a tápegység teljesítményének 20%-át, ezzel minimalizálva a nem kívánatos zajt.

Kiváló minőségű japán 105 °C-os/221 °F-os eletrolit főkondenzátor

A kiváló minőségű japán elektrolit főkondenzátor jelentősen fokozza a tápegységek tartósságát és biztosítja a Smart BM3 sorozat stabilitását és megbízhatóságát.

Nagy áramerősségű +12 V-os egysínes kivitel és DC-DC dizájn

Az erőteljes +12 V-os sín megfelelő teljesítményt nyújt a legszéleskörűbb kompatibilitásért. Az LLC használata és a DC-DC áramköri kialakítás stabil működést és fokozott feszültségszabályozást biztosít.

Beépített ipari szintű védelem

A hardverek védelméért a Smart BM3 ipari szintű védelemmel rendelkezik: OCP (túláramvédelem), OVP (túlfeszültség-védelem), UVP (alacsony feszültség elleni védelem), OPP (túlteljesítmény-védelem), SCP (rövidzárlat-védelem), OTP (túlmelegedés-védelem).

Félmoduláris, szalagkábeles kialakítás

A harisnyázott borítású rugalmas fekete szalagkábeleket arra tervezték, hogy megkönnyítsék a kábelek csatlakoztatását miközben optimális feszültséggel látják el a rendszert.

80 PLUS Bronze hitelesítés és Intel C6/C7 State támogatás

A Smart BM3 Bronze sorozat energiát takarít meg magas, akár 85%-os energiahatékonyságának köszönhetően, valamint 80 PLUS® Bronze tanúsítvánnyal rendelkezik. A sorozatot úgy optimalizálták, hogy az Intel processzorok minden generációjával együttműködjön a maximális energiatakarékosságért.

Elérhetőség és garancia
A Smart BM3 Bronze - TT Premium Edition 2023 augusztusától már világszerte megvásárolható a Thermaltake hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazói hálózatán keresztül. A tápegységet a Thermaltake öt év garanciával és a vállalat világszerte elérhető ügyfélszolgálati és műszaki támogatási hálózatával támogatja.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: