a-thermaltake-bemutatja-a-th-v2-ultra-ex-argb-sync-aio-kat-fejlett-magforce-20-dizajnnal

A Thermaltake bemutatja a TH V2 Ultra EX ARGB Sync AIO-kat fejlett MagForce 2.0 dizájnnal

2024. május 21. Fenes Kristóf Hűtés hírek

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a TH V2 Ultra EX ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő sorozatot. A Thermaltake kiváló termékeinek kulcsfontosságú tulajdonságait örökölve a legújabb TH V2 Ultra EX ARGB Sync sorozat egy pénztárcabarát AIO opciót kínál innovatív MagForce 2.0 dizájnnal és egy nagymértékben testreszabható LCD kijelzővel. Ez az erőteljes hűtési megoldás elvárásaidat meghaladó kényelmet és esztétikai vonzerőt kínál!

Ebbe az új sorozatba beletartozik a TH240/360 V2 Ultra EX ARGB Sync a 120 mm-es CT EX ARGB Sync ventilátorokkal és a TH280/420 V2 Ultra EX ARGB Sync a 140 mm-es CT EX ARGB Sync ventilátorokkal. A ventilátorokat a MagForce 2.0 Design technológiával frissítették, ahol a Pogo pinek érintkezőfelületei kétszer nagyobbak, mint korábban, így gyorsabb és stabilabb mágneses csatlakozást tesznek lehetővé, jobb kábelmenedzsmentet elérve erőfeszítés nélkül.

A jól megtervezett ventilátorokkal a TH V2 Ultra EX ARGB Sync kiváló hűtési teljesítményt nyújt. A ventilátorlapátok száma kilencre nőtt, hogy hatalmas légáramlást érjenek el. A CT120/140 EX ARGB Sync ventilátorok akár 68/90,3 CFM-es légáramlást és 2,95/3,07 mm-H2O statikus nyomást képesek biztosítani, miközben 28,5/30,7 dBA-s zajszintet tartanak fent, kivételes hűtési képességet biztosítva a csúcskategóriás CPU-knak.

Az AIO folyadékblokkja indusztriális stílusban készült és egy 2,1 hüvelykes LCD-kijelzőt használ, lenyűgözően esztétikus kialakítást nyújtva. A kijelző a TT RGB PLUS 2.0 szoftveren keresztül képes megjeleníteni az időt, időjárást vagy a komponensek valós idejű információit, és feltöltheted rá kedvenc képeidet, GIF-jeidet és videóidat is, optimális személyre szabást biztosítva. Ami a ventilátorok világításának vezérlését illeti, lehetővé teszi a fényeffektek testreszabását az 5 V-os alaplapi szinkronizálós szoftveren keresztül, így a TH V2 Ultra EX ARGB Sync sorozattal látványosan feltűnő setupot készíthetsz.

Ha megfizethető gaming konfigurációt szeretnél készíteni, ne mulaszd el a TH V2 Ultra EX ARGB Sync AIO-kat! Fejlett MagForce 2.0-ás dizájnjuk és testreszabható LCD kijelzőjük egyaránt növeli a funkcionalitást és a vizuális vonzerőt, új magasságokba emelve a rendszered.

A TH240/280/360/420 V2 Ultra EX ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő legfontosabb tulajdonságai:

Az új Ultra + EX modellek

A TH V2 Ultra EX ARGB sorozat különféle típusú buildekhez illeszkedik; a sorozat két 120 mm-es ventilátoros modellt, beleértve a TH240/360 V2 Ultra EX ARGB Sync AIO-kat, és két 140 mm-es ventilátoros modellt tartalmaz, köztük a TH280/420 V2 Ultra EX ARGB Sync AIO-kat.

Megerősített kapcsolat MagForce 2.0-val

A SWAFAN EX Magnetic Force Designjából kifejlesztett, új MagForce 2.0 Pogo pin érintkezőfelületei kétszer nagyobbak, mint korábban, a nagyobb toleranciáért. Ez a fejlesztés jelentősen csökkenti a lehetséges hibás beállítást, függetlenül attól, hogy a ventilátorokat daisy-chainingbe láncolod vagy kábelekkel csatlakoztatod, tovább növelve a telepítés hatékonyságát és egyszerűsítve az építési élményt.

Mondj búcsút a temérdek mennyiségű kábelnek!

Kapcsold össze ventilátoraidat a CT EX MagForce 2.0 gyors csatlakozású dizájnjával, és felejtsd el rendezetlen kábeleket!

Illeszd össze őket úgy, ahogy szeretnéd!

Teljesen moduláris dizájnunk lehetővé teszi, hogy a CT EX ARGB ventilátorok MagForce 2.0-ját használd, és egyetlen kábellel csatlakoztasd őket az AIO-hoz. Alternatív megoldásként különálló ventilátorként is használhatod őket, amelyek a csomagban található három különböző kábellel működnek.

Szabd személyre LCD kijelződet!

A TH V2 Ultra EX ARGB Sync sorozat egy indusztriális stílus ihlette dizájnt használ 2,1 hüvelykes LCD kijelzőjének feldobásához. A nagymértékben testreszabható LCD kijelző 480*480-as nagy felbontással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén megjeleníts 16,8 millió színű videókat vagy fényképeket, ezzel javítva builded vizuális esztétikáját.

Szinkronizáld a CT120/140 EX ARGB Snyc ventilátorokkal!

A CT120/140 EX ARGB Sync ventilátorok használatával ezen a modellen nemcsak a házainkba előtelepített ventilátorok egy részével párosíthatod, de ventilátoraidat egyesítheted buildeddel! A CT120 EX ARGB Sync 68 CFM-es légáramlást biztosít 2,95 mm-H2O statikus nyomás mellett, miközben 28,5 dBA-s zajszintet tart fent, míg a CT140 EX ARGB Sync 90,3 CFM-es légáramlást biztosít 3,07 mm-H2O statikus nyomás mellett, miközben 30,7 dBA-s zajszintet tart fent.

Továbbfejlesztett hűtési felület kompakt kialakítással

A TH V2 Ultra EX ARGB Sync sorozat egy 27 mm vékony radiátorral és egy vastagított, 20 mm-es rézkamrával rendelkezik, ugyanazt az egyszerű telepítést biztosítva, de még jobb hűtési teljesítménnyel.

Tartsd hűvösen rézzel!

A nagy teljesítményű rézlemez felgyorsítja a hőelvezetést. A kiváló minőségű és megbízható pumpa maximális vízkeringetést tesz lehetővé, folyamatosan hűtve a rézlemezt. Az alacsony párolgást biztosító cső hatékonyan csökkenti a hűtőfolyadék-veszteséget, így nincs szükség utántöltésre.

Teljesen személyre szabható a TT RGB Plus 2.0-val

Ellenőrizd a frekvenciát és a valós idejű hőmérsékletet közvetlenül a 2,1 hüvelykes LCD kijelzőről, vagy szabd személyre az indítási és készenléti képernyőt képek vagy GIF-ek feltöltésével a még érzékibb megjelenésért a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel!

TT RGB PLUS ökoszisztéma

Világítsd be rendszered szinte korlátlan lehetőségekkel, és szinkronizáld TT RGB PLUS kompatibilis termékeidet, hogy egy igazán egyedi RGB-ökoszisztémát hozz létre!

Szinkronizáld az alaplapi RGB-szoftverrel!

Arra tervezték, hogy szinkronizálni lehessen az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, lehetővé téve, hogy a fényeket közvetlenül a fent említett szoftverből vezéreld, bármilyen extra fénykezelő szoftver vagy vezérlők telepítése nélkül. További részletekért, kérjük, látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalaira.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: