a-thermaltake-bemutatta-a-divider-550-tg-ultra-toronyhazat

A Thermaltake bemutatta a Divider 550 TG Ultra toronyházat

2022. január 05. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake bemutatta a Divider 550 TG Ultra közepes toronyházát, amely a gyártó első LCD-kijelzővel felszerelt számítógépháza. Az új megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű információkat tekinthessenek meg a PC-jük komponenseiről, valamint akár egyedi GIF animációkat vagy képeket is megjeleníthetnek az extra felületen.

A Divider 550 TG Ultra ATX közepes toronyház egy 3,9 hüvelykes LCD-kijelzővel rendelkezik az előlap felső részén, ezzel új módot kínálva számítógép teljesítményének felügyeletére, illetve az egyedi animációk és képek beállítására is. A funkcióra és a megjelenésre egyaránt összpontosító Divider 550 TG Ultra kristálytiszta betekintést nyújt a bal oldalsó edzett üvegpanelen keresztül a belső komponensekre, miközben a jobb oldalon megtartja a Divider sorozatra jellemző egyedi szimmetrikus háromszög alakú kialakítást, amely a légáteresztő felületének köszönhetően jobb hűtést biztosít.

A Divider 550 TG Ultra támogatja a legújabb PC komponenseket, emellett széleskörű kompatibilitást és nagyobb rugalmasságot biztosít az alkatrészek elrendezésében. A felhasználók függőlegesen és vízszintesen is telepíthetik videokártyáikat további extra alkatrészek használata nélkül, továbbá a folyadékhűtő radiátorokat több különböző helyre is felszerelhetik. Ezenkívül a három előtelepített 120 mm-es ARGB ventilátor támogatja az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szinkronizációt is. Mindezek mellett a Divider 550 TG Ultra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben tekinthessék meg a PC komponenseinek legfontosabb információit, valamint akár egyedi GIF animációk lejátszását vagy képek megjelenítését is beállíthatják a beépített LCD-kijelzőn. A Thermaltake TT RGB PLUS 2.0 szoftver széleskörű személyre szabási lehetőségeket kínál, beleértve az egyedi fényeffektek és animációk beállítását. A legjobb élmény érdekében a toronyházat érdemes a Thermaltake Floe RC Ultra 240/360 memóriával és CPU-val vagy a TOUGHLIQUID Ultra 240/360 All-In-One folyadékhűtőkkel párosítani az extra testreszabási lehetőségek garantálása érdekében.

Írta: Kocsis Bence