a-thermaltake-bemutatta-a-level-20-gaming-egeret

A Thermaltake bemutatta a Level 20 Gaming egeret

2019. augusztus 21. Herczeg Balázs Periféria hírek

A Thermaltake - a vezető eSport gaming periférák gyártója -, örömmel mutatja be a Level 20 Gaming egeret, mint a Thermaltake Gaming első gaming egerét, amely szeptemberben lesz elérhető a piacon.

A Level 20 RGB gaming egér kiváló teljesítményt nyújt, valamint kimagasló, 16.000 DPI-s optikai érzékelővel és tartós OMRON kapcsolókkal rendelkezik, amelyek akár 50 millió kattintást képesek biztosítani a korlátlan játékért. A kétkezes, ergonómikus és könnyű kialakításának köszönhetően a Level 20 gaming egér tökéletesen illeszkedik minden kézmérethez a legnagyobb kényelem elérése érdekében. A felhasználók akár 8 programozható gombot is beállíthatnak, amelyek a Level 20 egér ökoszisztémájához szinkronizálhatók, így biztosítva a maximális testreszabhatóságot. Vedd át teljes mértékben az irányítást a fényhatások, a fejlett makróbeállítások és a legfontosabb profilok ellenőrzése felett a testreszabási lehetőségek korlátlan tárházával.

A Thermaltake Level 20 RGB Gaming egér legfontosabb jellemzői:

ERŐTELJES - JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA KÉSZÜLT

A nagyteljesítményű, legmodernebb PIXART PMW-3389 optikai érzékelő akár 16000 DPI-ig is kiemelkedő nyomon követést és reagálást biztosít a teljes irányításhoz a játék során.

RENDKÍVÜLI TARTÓSSÁG

50 millió kattintási élettartammal, a legfejlettebb OMRON kapcsolókkal rendelkezik, így biztosítva a lehető legnagyobb megbízhatóságot az erőteljes játék során is.

SZABD TESTRE A JÁTÉKOT

A 8 programozható gomb kialakítása maximális testreszabási lehetőséget biztosít a Te játékstílusodhoz, ezzel biztosítja az összes fontos versenyelőnyt. A belső ARM alapú 32 bites mikrokontroller 64 kb flash memóriával zökkenőmentes teljesítményt nyújt a hardcore játékosok számára.

VILÁGÍTSD MEG A CSATATERET

16,8 millió valódi RGB színű megvilágítás 4 zónán keresztül, 10 testreszabható dinamikus világítási effekt segítségével a legszemélyre szabottabb játékhoz.

KOMFORTOS JÁTÉKÉLMÉNY

Kétkezes, ergonómikus és könnyű kivitel, amely tökéletesen illeszkedik minden kézmérethez a maximális kényelem érdekében a hosszú játékidő alatt.

TESTRESZABÁS AZ iTAKE MOTOR SEGÍTSÉGÉVEL

Menedzseld az összes dinamikus fényhatást, a komplex makró beállításokat és a TT SYNC-t az összes kompatibilis TT RGB PLUS termékcsaláddal és a TT gaming perifériákkal, így központosítottan vezérelheted őket.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

Az új Thermaltake Level 20 RGB Gaming egér szeptembertől lesz elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A termék kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: