a-thermaltake-bemutatta-level-20-gt-argb-black-edition-toronyhazat

A Thermaltake bemutatta Level 20 GT ARGB Black Edition toronyházát

2019. szeptember 10. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória-megoldások terén-, örömmel mutatja be a Level 20 sorozat legújabb modelljét, a Level 20 GT ARGB Black Edition teljes méretű toronyházat. A Level 20 GT ARGB-hez hasonlóan a számítógépház két 200 mm-es előtelepített 5V-os, vezérelhető ARGB LED ventilátorokkal rendelkezik, amelyek segítségével 16,8 millió RGB szín közül választhatunk. Továbbá a toronyházakat szinkronizálhatjuk az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome RGB-képes alaplapjaival. A Level 20 GT ARGB Black Edition toronyház selymes, matt fekete felülettel és négy edzett üvegpanellel rendelkezik, amelyek méginkább kihangsúlyozzák a ház megjelenését és minőségét. Az új Level 20 GT ARGB Black Edition teljes méretű toronyház kifejezetten modern lehetőséget kínál a felhasználók számára egy csipetnyi luxussal.

A két előretelepített, 200 mm-es, 5V-os ARGB LED ventilátorok hidraulikus csapágyazással és 9 állítható LED-del rendelkeznek, – amely16,8 millió színű megvilágítást biztosít – garantálva a magas légnyomást és a személyre szabás lehetőséget, hogy megmutasd, milyen PC építő képességekkel rendelkezel. Az 5V-os ARGB LED ventilátorok egy egyszerű felülettel irányíthatók, amely az előlapi panelen található meg, 7 különböző világításmód és rengeteg színopció választási lehetőséget adva a felhasználók kezébe. Az 5V-os címezhető RGB csatlakozó segítségével támogatja az ASUS Aura Sync-et, a GIGABYTE RGB Fusion-t, az MSI Mystic Light-ot és az ASRock Polychrome szinkronizációt is, ezzel a felhasználók kezébe adva az irányítási lehetőséget anélkül, hogy a felsorolt vezérlőkön kívül külön szoftvert kellene telepíteniük. További információért látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalára.

A Level 20 GT ARGB Black Edition toronyház támogatja az E-ATX alaplapokat, az akár 200 mm magas CPU hűtőket, a 310 mm hosszú VGA-kat és a 220 mm hosszú tápegységeket. A legújabb szabadalmazott, elforgatható PCI-E csatlakozófelület akár több GPU-t is támogat egymás mögött vertikálisan és horizontálisan is, attól függően, hogy te miként szeretnéd megépíteni a rendszered.

Akár egyedi hűtésben gondolkozol, vagy AIO hűtést szeretnél, a Level 20 GT ARGB Black Edition gépház lehetőséget nyújt a hátlapra való felfogatására az alaplap mellett, lehetőséget biztosítva az RGB ventilátorok megmutatására. A hátlap megfelelő áramlást nyújt a ventilátorok a figyelem középpontjába történő helyezésével, ráadásul akár 420 mm-es radiátort is beszerelhetünk a házban, de használhatjuk az előlapi panelt és a felsőt is a radiátor elhelyezésénél.

A toronyház rendelkezik egy eltávolítható tápegység fedlappal is, amellyel eltakarhatjuk a nem használt kábeleket egy tisztább rendszer érdekében. A fekete kiadású gépház edzett üvegpanelekkel rendelkezik elől, felül, és a jobb-, illetve bal oldalakon is. A jobb- és bal oldalsó csuklós ajtók intelligens zárrendszerrel rendelkeznek, ezzel biztonságban tartva a belső komponenseket. A felső, jobb oldalon található panel két USB 3.0, és USB 2.0 adattovábbításra alkalmas csatlakozással rendelkezik egy USB 3.1 C-típusú port kíséretében. A gépház darabokra szedhető, így az alkatrészek a moduláris kialakításnak köszönhetően többféleképpen beszerelhetők. A torony moduláris panelekkel, állványokkal, tartókkal és felfogatókkal rendelkezik. Nincs több nehezen hozzáférhető hely szerelés közben a szétszerelhető kialakításnak hála.

Írta: Kocsis Bence