a-thermaltake-bemutatta-toughfan-12-14-sorozatanak-feher-valtozatait

A Thermaltake bemutatta TOUGHFAN 12 /14 sorozatának fehér változatait

2021. december 24. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Thermaltake bemutatta TOUGHFAN 120 és 140 mm-es, magas statikus nyomást produkáló radiátor ventilátorainak fehér változatait annak érdekében, hogy az eredeti sorozat mellé egy alternatívát adjon a felhasználóknak. Így a fekete, a türkiz, a zöld mellett egy újabb szín vált elérhetővé, így jobban illeszthetőek a ventilátorok a gépekbe.

Az új ventilátorokra a korábbiakhoz csendes hűtési teljesítményt és kiemelkedő stabilitást garantálnak, hogy a ventilátorok akár 2000 RPM-es fordulatszámon is működhessenek mindössze 22,3 dBA zajszinten. A TOUGHFAN 12/14 motoagyának központja acél és réz házból készült, mely megerősíti a tengelyt, ami hozzájárul a stabilitáshoz és tartóssághoz, valamint a zajszint csökkentésében is fontos szerepe van. A sarkokba rezgéscsillapítók kerültek, melyek szintén csökkentik a zajt a vibráció elfojtásával. Ezen felül az optimalizált második generációs hidraulikus csapágy egyedi szerkezeti kialakításával lehetővé teszi, hogy a kenőanyag a kritikus területekre koncentrálódjon, így csökken a súrlódás, tovább növelhető a ventilátor élettartama. 

A fehér ventilátorok beszerelése olyan, mintha az utolsó simításokat végeznénk a számítógép építésekor. A ventilátor lapátok folyadékkristályos polimer vegyületből készültek, melyek nagy szakítószilárdsággal, alacsony hőtágulási együtthatóval rendelkeznek, így csökkenthető a ventilátor rezgése magas fordulatszámú terhelés közben is. A White Edition lapátjai világosszürke színűek, így nagyon jól mutatnak a fehér kerettel kiegészítve.

A TOUGHFAN 12/14 fehér változatai már elérhetőek a kereskedelmi forgalomban. 
Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: