a-thermaltake-elnyerte-a-2019-es-if-termek-dizajn-dijat

A Thermaltake elnyerte a „2019-es iF Termék Dizájn Díjat”

2019. április 02. Herczeg Balázs Periféria hírek

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, büszkén jelenti be, hogy elnyerte a „2019-es iF Termék Dizájn Díjat” a Level 20 edzett üveg kiadású nagyméretű toronyházzal, az A500 Aluminum edzett üveg kiadású közepes méretű toronyházzal és a Level 20 RGB mechanikai gaming billentyűzettel. 52 ország 6.374 nevezett termékéből került kiválasztásra. A 67 tagú zsűri megvizsgálta a termékek főbb tulajdonságait, a fő marketing üzenetet, a csomagolást, a hozzá tartozó szolgáltatásokat, a belső kialakítást és a koncepciót, melyek alapján kiválasztottak bizonyos termékeket. A Thermaltake már hetedik alkalommal nyeri el az iF Product Design Award díjat és továbbra is támogatja és népszerűsíti a tervezés és az innováció kiválóságát!

Díjazott termékek:

Thermaltake Level 20 edzett üveg kiadású nagyméretű toronyház

A Thermaltake kulturális alapjainak, a felhasználóbarát szemléletének és a technológiai fejlődésének köszönhetően új áttörést ért el az új Level 20 tervezésében, amely a Thermaltake 20. évfordulóján került bemutatásra. Az aerodinamikus triókamra-struktúra álatal optimalizált szellőzést biztosít, edzett üveggel és szerszám nélküli eltávolítható zsanérokkal, valamint gyors átvitellel (USB Type-C™ és USB 3.0) és TT Premium Gaming PCI-E 3.0 Riser kábellel rendelkezik. Integrálható a „TT RGB PLUS” csúcsminőségű szoftverrel/hangvezérelt kiegészítőkkel, beleértve a három beépített Riing Plus 14 LED RGB ventilátort, 2 Lumi Plus LED csíkot és 1 Riing Plus digitális vezérlőt. A Level 20 a hagyományos kifinomultság és a korszerű mechanizmusok megvalósulása minden játékos és rajongó számára.

Level 20: https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003170

Thermaltake A500 alumínium és edzett üveg kombinációjú közepes méretű toronyház

Elegáns alumínium előlappal, két 4 mm-es edzett üveg oldapanellel rendelkezik, valamint két előre telepített 120 mm-es felül elhelyezkedő ventilátorral és egy 120 mm-es hátsó ventilátorral biztosítja az optimális szellőzést. A tápegység csatornájának fedele az átlátható és egyszerű kábelvezetéshez, valamint támogatja az ATX méretű alaplapokat is. A legmodernebb grafikus kártyákkal és a levegő/folyadék hűtési megoldásokkal felszerelt PC-hardverek befogadására, az A500 Aluminium TG-t azok számára tervezték, akiknek a kiemelkedő hűtőteljesítmény és a letisztult, ízléses formavilág a választási szempont.

A500: https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003338

Thermaltake Level 20 RGB mechanikai gaming billentyűzet

A legújabb és leginnovatívabb technológiák alkalmazásával - mind hardveres, mind szoftveres szinten - a Level 20 RGB Gaming billentyűzet új szintre emeli a teljesítményt, így nem kell többet keményen küzdened - a versenyelőny adott. A prémium alumínium felső lemez és lebegő billentyűzet kialakításával 16,8 millió színből álló RGB világítást biztosít mind az elülső, mind a három oldalán található RGB-zónákban egyaránt, ami 13 (elülső) és 14 (oldalsó) dinamikus fényhatást nyújt a személyre szabott RGB élményhez. Kompatibilis minden Thermaltake TT RGB PLUS tápegységgel, folyadékhűtéssel, ventilátorral és LED csík-ot tartalmazó termékkel, lehetővé téve a rajongók számára, hogy az összes RGB színt zökkenőmentesen szinkronizálják az összes Thermaltake kompatibilis termékcsaláddal a még nagyobb szín koordináció érdekében. Ezen túlmenően a Level 20 RGB Gaming billentyűzet egy exkluzív okostelefon/tablet alkalmazással vezérelhető, amely számos egyedi funkcióval rendelkezik: AI hangvezérlés a fényfunkciókhoz és az alapvető makrókhoz való hozzáféréshez, egy szabadalmaztatott virtuális játékvezérlő (VGC) mód egy igazán egyedülálló és lenyűgöző mobil játékélményhez, valamint egy praktikus virtuális billentyűzet funkció a mindennapi szövegszerkesztő feladatokhoz

Ezüst Kapcsoló: https://www.thermaltake.com/fulldesign.aspx?id=C_00003245

Kék Kapcsoló: https://www.thermaltake.com/fulldesign.aspx?id=C_00003260

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: