a-thermaltake-tovabb-boviti-a-tower-sorozatot

A Thermaltake tovább bővíti a Tower sorozatot

2022. január 09. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake bemutatta a Tower 500 számítógépház fekete és hófehér változatait. A The Tower sorozat első közepes méretű változatai a 2022. évi Thermaltake EXPO januári virtuális kiállításon mutatták be.

A felhasználók által kedvelt, jól ismert, függőleges kialakítást örökölő Tower 500 608 x 388 x 388 mm-es méretekkel rendelkezik, ami nagyobb, mint a The Tower 100 Mini-Tower, viszont jelentősen kisebb, mint a Tower 900 Super-Tower. A többi Tower toronyházhoz hasonlóan, a Tower 500 is teljes betekintést nyújt, hiszen három, egyenként 4 mm-es edzett üvegpanelt kapott, elől, a bal-, illetve a jobb oldalon. Ez a közepes méretű toronyház kimagasló hardveres bővíthetőséggel rendelkezik, hiszen alkalmas az E-ATX alaplapok, akár nyolc 3,5 hüvelykes HDD, valamint a 355 mm hosszú, három slotos grafikus kártyák elhelyezésére; miközben a lehetőségek széles skáláját kínálja a hűtési megoldások kiválasztásánál, beleértve a 275 mm magas CPU hűtőket és akár nyolc 120 mm-es vagy hat 140 mm-es ventilátort. 

Ettől függetlenül, az AIO megoldások és a gépépítők által kedvelt egyedi konfigurációk is kényelmesen elférnek a belső kapacitásának köszönhetően, így akár egy 280 mm-es radiátort is elhelyezhetünk a gépház tetején, valamint egy 240 mm-es megoldást is a toronyház alján. A tágas belső kialakításnak köszönhetően könnyebben kitalálhatjuk a csövek a blokk és a radiátorok elhelyezését akár a ház egyetlen oldalára rögzítve is. A Tower 500 teljes betekintést és tökéletes rálátást biztosít minden egyes komponensre.

A The Tower 500 toronyház várhatóan 2022 utolsó negyedévében lesz megvásárolható.

Írta: Kocsis Bence