a-thermaltake-view-51-tempered-glass-argb-kiadasu-teljes-toronyhaz

A Thermaltake View 51 Tempered Glass ARGB kiadású teljes toronyház

2020. január 12. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake bejelenntette a View sorozatú toronyházak legújabb tagját - a View 51 Tempered Glass ARGB kiadású teljes méretű toronyházat, amely fekete és fehér változatban is elérhető lesz. Az I/O portok az előlap jobb oldalán függőlegesen helyezkednek el, bal oldalán pedig edzett üveglap található betekintést nyújtva a két előtelepített 200 mm-es ARGB ventilátorhoz, amelyek a hátul elhelyezett 120 mm-es ARGB ventilátorhoz társulnak, így biztosítva a tökéletes légáramlást. Az I/O portok mellett található RGB gomb megnyomásával az RGB ventilátorok szinkronizálhatóvá válnak az ASUS, MSI, GIGABYTE és ASRock alaplapokkal, hogy egyedi fényeffekteket állíthass be. A View 51 TG kiváló belső tér kialakítása kiemelkedő folyadékhűtés támogatást és kábelvezetést tesz lehetővé. A remekül megtervezett teljes méretű toronyház mozgatható oldalpanellal rendelkezik, a három 4 mm-es edzett üvegpanel pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megmutassák saját munkájukat és a belső alkatrészeiket. A legújabb architektúra támogatásával, a View 51 TG ARGB kiadás nemcsak lenyűgöző megjelenésű, hanem szinte végtelen lehetőségeket kínál a PC rajongóknak.

A Thermaltake View 51 edzett üveg ARGB kiadású teljes toronyház legfontosabb tulajdonságai:

Háromoldalú, 4 mm vastag mozgatható edzett üvegpanelekkel

Prémium minőségű, 4 mm vastag edzett üveg garantálja a panelek tartósságát és növelik a toronyház általános szilárdságát. A mozgatható oldalpanel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bemutassák a DIY képességeiket és belső alkatrészeiket egyaránt. A teljesen moduláris kialakításának köszönhetően az ajtó egyszerű eltávolítását követően teljes hozzáférés nyílik a belső komponensekhez.

Modern és praktikus I/O portok

A toronyház két USB 3.0, két szabványos USB 2.0 és egy C-típusú USB porttal rendelkezik az azonnali hozzáférés érdekében. Az RGB gomb segítségével hét különböző világítási mód és különböző színválasztékok közül választhatod ki a számodra megfelelő színeket.

Függőleges GPU tartó

A kifejezetten kettős GPU elhelyezési opcióval tervezett View 51 TG ARGB támogatja a grafikus kártyák függőleges és vízszintes elhelyezését is dupla PCI-E slotokkal. A PCI-e hosszabbító kábel opcionális kiegészítő. A mellékelt GPU tartókeret pedig megakadályozza a grafikus kártyák okozta PCIe sín elhajlását és csökkenti az alaplapra nehezedő terhelést is.

Kiváló folyadékhűtés támogatás

A View 51 TG ARGB kiadás bőséges hellyel rendelkezik a fejlett AIO/DIY folyadékhűtések és alkatrészek számára, támogatva mindegyik AIO hűtőkonfigurációt. Elegendő helyet kínál a 360 mm-es egyedi folyadékhűtések és a 360 mm-es AIO hűtők számára. Ezenkívül a ház kialakítását úgy optimalizálták, hogy a felhasználók számára gyors hozzáférést biztosítson a leeresztő szelephez anélkül, hogy a teljes számítógépet meg kellene dönteni a hűtőfolyadék eltávolításához. A View 51 TG ARGB maximalizálja a légáramlást a két beépített 200 mm-es 5 V-os ARGB-ventilátorral és a hátulsó, 120 mm-es 5V-os ARGB-ventilátorral. A torony tetejére akár két 200 mm-es ventilátor helyezhető, míg alulra és a jobb oldalra három-három 120 mm-es ventilátor rögzíthető.

Csúcskategóriás bővítési lehetőségek

A View 51 TG ARGB kiváló bővítési lehetőségek kínál, így könnyedén megépítheted álmaid rendszerét. Támogatja az akár CEB szabványú alaplapokat, a 175 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 440 mm hosszú (pumpa nélkül) és 300 mm hosszú (pumpával), kétirányú VGA elhelyezést függőleges és vízszintes helyzetben, az akár 200 mm hosszúságú tápegységet és két 2,5/3,5 hüvelykes (HDD ketreccel) vagy két 2,5 hüvelykes (HDD tartóval) tárolóeszközt is.

Az Thermaltake View 51 edzett üveges ARGB kiadású toronyház már 2020 első negyedévében elérhető lesz a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. 

Írta: Kocsis Bence