a-tp-vision-bemutatta-a-legujabb-kozepkategorias-vezetek-nelkuli-zajszuros-philips-fejhallgatojat

A TP Vision bemutatta a legújabb középkategóriás vezeték nélküli zajszűrős Philips fejhallgatóját

2019. szeptember 09. Herczeg Balázs Periféria hírek / Hi-Fi

A TP Vision bejelentette a Philips fejhallgatóit -zajcsökkentő megoldással ellátott változat, amely csúcskategóriás műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, mindezt pedig középkategóriás áron nyújtja.

Kiváló hangteljesítmény, zajcsökkentés, kényelem, kivitel és dizájn összesége elérhető az új Philips PH805 fejhallgatóban.

  • PH805 prémium teljesítményt, felépítést és funkciókat hoz a vezeték nélküli ANC fejhallgatók piacának középső szegmensében.
  • Fejlett digitális ANC technológia lehetővé teszi, hogy a PH805 akár kimagasló, -27dB-es zajcsökkentést érjen el, ami 95% -os háttérzaj-szűrést jelent.
  • Könnyen irányíthatók az érintőgombokkal, a valódi gombokkal és az alapvető hangvezérléssel
  • Az összecsukható kialakítás ellenére a A PH805 a vezeték nélküli ANC technológiával rendelkező fejhallgatók egyikének a legkönnyebb modellje, súlya mindössze 235 gramm.
  • A kiváló minőségű 40 mm-es mágnesek a HRA által akkreditált nagyfelbontású teljesítményt nyújtanak

Zajmentes élvezet

PH805 fejhallgató Fejlett digitális ANC hibrid technológia négy ECM mikrofont használ - két visszacsatoló mikrofont a fülhallgató belsejében és két előremenőt a fülhallgató kívül -, hogy olyan zajszűrő képességet érjen el, amely akár 27dB vagy a háttérzaj 95% -át képes elhárítani. 

A fülpárnák lágy memóriahabból készültek, ergonomikus kialakításúak, amelyek együttesen kiváló passzív zajszűrést kínálnak.

Az aktív és passzív zajcsökkentés ezen kombinációja kiküszöböli a nem kívánt környezeti hangot, így a felhasználó egy teljesen zajmentes hallgatási élményt kap.

Teljes vezérlés

Mindkét fülpárnán egyaránt elérhetők a könnyen használható fizikai gombok és az érintőgombok - a jobb oldali fülhallgatón felfelé vagy lefelé végzett ujjmozgással a hangerő és az alapvető hangsegéd funkciók vezérelhetők, miközben egyetlen gombnyomással aktiválhatja vagy deaktiválhatja az ANC-t, vagy elérhetővé teszi a Awareness Mode funkciót, hogy a környezetét is hallja a zenéjének lejátszása közben.

A fizikai gombok segítségével választhat: lejátszás, szünet, előre vagy hátra ugrás, illetve egyszerű hívási funkciók végrehajtása.

Hangminőség

A hangzás tekintetében a Philips PH805 terjedelmét a kiváló minőségű és nagyméretű, 40mm-es neodímium meghajtók adják, amelyek képesek részletgazdag teljesítményt nyújtani - a HRA által akkreditált széles sávtartománnyal, 5 Hz-től 40KHz-ig. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék a zenét, ahogy a zeneszerző azt valójában elképzelte.

Könnyű és ügyesen összecsukható

A nagy teljesítmény és a tulajdonságainak ellenére a PH805 ANC vezeték nélküli fejhallgató az egyik legkönnyebb típus, súlya mindössze 235 gramm, míg az egyedi, intelligens összecsukható kialakításnak köszönhetően a fejhallgató kompakt, így a PH805 tökéletes utazáshoz és könnyen tárolható.

És ennél még több:

A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zenéikkel telefonokról, táblagépekről vagy laptopokról kiváló minőségben és vezetékektől mentesen élvezhessék zenéiket Az akkumulátor élettartama lenyűgöző, akár 30 óra - mely több, mint elegendő a leghosszabb utazáshoz -, míg a gyors töltés azt jelenti, hogy további két óra lejátszás elérhető mindössze öt perc alatt.

A PH805 vezetékes csatlakozással és kiegészítő audiokábellel van ellátva, lehetővé teszi a fejhallgató akkumulátor-mentes használatát - és kompatibilis a légitársaságok inflight szórakoztató rendszerével.

A végeredmény a jobb zene, kevesebb zaj, magasabb kényelem és a mozgás teljes szabadsága, mindezt vonzó, kompakt, zárt kialakítás mellett.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: