a-trust-bejelentette-gxt-612-cetic-es-gxt-606-javv-20-pc-s-hangszoroit

A Trust bejelentette GXT 612 Cetic és GXT 606 Javv 2.0 PC-s hangszóróit

2024. március 19. Kocsis Bence Periféria hírek

A Trust Gaming GXT 612 Cetic Bluetooth 2.0 hangrendszer vezetékes és vezeték nélküli módon egyaránt használható, mivel Bluetooth támogatással is rendelkezik, de a jól bevált 3,5 mm-es audiókábel is adott. A 18W-os csúcsteljesítménnyel rendelkező hangrendszeren keresztül hallgathatunk zenéket, nézhetünk filmeket vagy játszhatunk is. A 76%-ban újrahasznosított műanyagból készült hangrendszer környezetbarát is. Az érintésvezértelt megoldás többszínű RGB világítást kapott és a többféle világítási módnak köszönhetően megteremthető a hangulat. A használathoz nincxs szükség fali aljzatra, a tápellátás USB-n keresztül oldható meg.  

A Trust GXT 606 JAVV vezetékes hangszórókészlet minden PC-vel és laptoppal kompatibilis. Azok számára, akiknek nem elegendő a laptop belső hangszórója, nem rendelkeznek PC-s hangrendszerrel, maximum a monitor hangjára támaszkodhatnak, tökéletes választás lehet. Legyen szó játékról, filmnézésről, vagy zenehallgatásról, a JAVV GXT 606 JAVV megállja a helyét. 

A JAVV hagszóró készlet nem csak remekül szól, de még színes RGB fényekkel is világít és a megvilágítást modern dizájnnal ötvözi. Ami a legjobb a hangrendszerben, hogy nem igényel fali tápcsatlakozást, hisz USB kábelről működtethető. 

A GTX 612 Cetic Bluetooth 2.0-ás hangszóró szett és a GXT 606 JAVV RGB Illuminated 2.0-ás hangszóró szett egységesen 44,99 fontos ajánlott fogyasztói árcédulát kapott. További információkat a gyártó oldalán olvashattok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: