a-trust-bemutatja-ultravekony-vezetek-nelkuli-megoldasat-android-windows-es-ios-rendszerekhez/2013/10/09

A Trust bemutatja ultravékony, vezeték nélküli megoldását Android, Windows és iOS rendszerekhez

2013. október 09. Teszt delmaster

Az ultravékony Trust Entea Universal Wireless Keyboard billentyűzet „minden az egyben” megoldást kínál a táblagépekhez, okostelefonokhoz, Apple- és okostévékhez.

19029-5 19029-3

Az Entea billentyűzet szálcsiszolt alumínium megjelenésével és ultravékony kialakításával stílusos kiegészítő bármely belsőépítészeti térben. Sima burkolata csökkenti a porosodás és szennyeződés kockázatát. Emellett az Entea billentyűzetet könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően bármikor magával viheti. Másik nagyszerű sajátossága, hogy könnyen működik bármely, az otthonában található Bluetooth eszközzel, és automatikusan illeszkedik bármelyik platformhoz, legyen az Android, Windows, vagy iOS. Ez azt jelenti, hogy minden médiafunkció – mint például a kezdőlap gombja és a médialejátszó vezérlői (hangerő-szabályozó és a lejátszás-szüneteltetés) – minden egyes platformhoz elérhető marad. Összességében a Trust Entea Universal Wireless Keyboard terméke bármelyik eszközhöz kényelmes gépelési lehetőséget biztosít, ideális a mindennapi használatra!

19029 19029-2

19029-1

A Trust Entea Universal Wireless Keyboard billentyűzettel kapcsolatban bővebb információt www.trust.com oldalon talál. Az üzletekben már kapható a Trust Entea Universal Wireless Keyboard termék.

Írta: Teszt delmaster