a-trust-bemutatta-gxt-981-redex-konnyusulyu-gamer-egeret

A Trust bemutatta GXT 981 Redex könnyűsúlyú gamer egerét

2022. szeptember 15. Kocsis Bence Periféria hírek

A Trust a napokban mutatta be GXT 981 Redex últrakönnyű gamer egerét, melyet a gyártó Kailh mechanikus kapcsolókkal látta el. A Trust GXT 980 Redex Wireless pozitív visszajelzéseket kapott a médiától és a fogyasztóktól, emellett számos díjat nyert, ennek eredményeképp a készítők bátran dobták piacra a vezetékes változatot. A mindössze 74 grammos egér több órás intenzív játékra lett megalkotva. A PMW3325 oprikai szenzor érzékenysége 200 és 10000 DPI között állítható a DPI gomb segítségével, rendkívül pontos optikai érzékelő lehetőséget ad több célú használatra. A jobbkezes egér frissítése 125 és 1000 Hz között állítható, a tartós Kailh mechanikus kapcsolók akár 80 millió kattintást is elviselnek. A 6 programozható gomb segítségével az egér testreszabható a különféle játékstílusokhoz és játéktípusokhoz.


A mellékelt szoftver segítségével a felhasználók beállíthatják az RGB világítást - ami a görgőn, a logó alatt, valamint a tenyér alatti elülső részen található -  emellett elmenthetik a beállítási profilokat, hogy könnyedén válthassanak az egyik stílusról a másikra. 

A Trust GXT 981 Redex a középkategóriát képviseli, ennek megfelelően 29,99 eurós ajánlott fogyasztói árcédulát kapott. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: