a-xigmatek-bejelentette-omg-hazat

A XIGMATEK BEJELENTETTE OMG! HÁZÁT

2020. május 06. Kocsis Bence Gépház hírek

A XIGMATEK bemutatta OMG! névre hallgató számítógépházát, mely egy micro-ATX formátumú, piros és fekete színvilággal rendelkező megoldás. A ház normál elrendezésű és támogatja a microATX mellett a mini-ITX alaplapokat. Az alaplapokra maximálisan 320 mm hosszú grafikus kártya szerelhető be: Processzor hűtőből 170 mm-es magasság a maximálisan megengedett, tápegységből pedig 165 mm-es hossz lehetséges.

A XIGMATEK OMG! két darab 2,5 hüvelykes és két darab 3,5 hüvelykes HDD/SSD befogadására képes, a tápegység rekeszben, illetve az alaplapi tálca hátoldalán. Ami a hátési támogatást illeti, előre két dearab 120 / 140 mm-es légkavaró szerelhető be, felül két darab 120 mm-es, hátul pedig további egy 120 mm-es ventilátor számára van hely. A folyadékhűtések is támogatottak, hátul 120, elől 240 és felül 240 mm-es radiátor szerelhető be.

A ház 366 x 210 x 395 mm-es méretekkel rendelkezik és a váz alapja 0,5 mm-es SECC acél. Az előlapon egy méretes piros elem található a névadó OMG! felirattal, mely hálós szerkezetű. A panel felső részén power gomb, reset gomb LED vezérlő, egy USB 3.0 , két USB 2.0 port, valamint két Audio Jack csatllakozó került elhelyezésre.

A gyártó egyelőre nem közölte a ház árát. További információkat a Xigmatek oldalán olvashattok.

Írta: Kocsis Bence