a-xilence-bemutatta-ujdonsagait-a-computex-2024-en

A Xilence bemutatta újdonságait a Computex 2024-en

A Xilence a 2024-es Computex-en bemutatta újdonságait, melyek között volt visszatérő érdekesség. A gyártó a 120 mm-es Gaming sorozatú ARGB-s ventilátorai visszahozzák a 2010-es évek érzését az átlátszó kerettel és lapátokkal. Ez a mai trendekkel teljesen szembemegy, amikor is matt műanyagot használ szinte mindenki. A LED-ek furatokban vannak rögzítve a keretben szemben a mostanában bevélt középrészbe való rögzítéssel. A ventilátorok modern FDB csapágyazást kaptak, a fordulatszabályozást egy 4 tűs PWM csatlakozó oldja meg, továbbá a világítást egy 3 tűs ARGB csatlakozó "intézi". 

A gyártó bemutatta radiátorokhoz készült vezeték nélküli, láncba fűzhető ventilátorait is, melyek fekete, valamint fehér színben lesznek elérhetőek.

A Xilence LiQuRizer egy AIO folyadékhűtés, mely egy tipukus Asetek pumpablokkot tartalmaz, a tetején egy végtelenített tükör deflappal. A logó természetesen elforgatható, így a hűtő felszerelése nem befolyásolja annak helyzetét. A sorozat 240 és 360 mm-es radiátorokkal fog érkezni. 


Emellett a Xilence bemutatta a LiQuRizer prémium változatát is, mely egy LED kijelzővel rendelkezik, melyen hőmérsékleti, illetve fordulatszám értékek jeleníthetők meg. A pumpa ennek eredményeképp egy USB 2.0 porton keresztül csatlakozik az alaplaphoz. 

A Xilent Gleam egy modern ATX toronyház, mely bal oldali oszlop nélküli kivitelben készült. A náz a normál ATX házaknál picit szélesebb, így az oldalsó ventilátorhelyek süllyesztettek, hogy a hosszabb grafikus kártyák kompatibilitását ne zavarják meg. Ami jó, hogy a grafikus kártya PCIe kábele a tápegység nyílásán keresztül is átbújtatható. A gépház felül és oldalt is kompatibilis a 360 mm-es radiátorokkal. 

A fotók forrása: techpowerup

Írta: Kocsis Bence