a-zalman-bemutatta-az-uj-micro-atx-szamitogephazat

A Zalman bemutatta az új micro-ATX számítógépházát

2020. július 13. Herczeg Balázs Gépház hírek

A Zalman nem csak a hagyományos, ATX méretűszámítógépházak piacán vezető márka, hanem a kompaktabbrendszerekhez szánt Micro ATX és Mini ITX méretkategóriában is számos népszerű megoldást kínál. A Zalman M3 egy modern, letisztult formában nyújtja mindazt, amit egy felhasználó 2020-ban elvárhat egy Mini Tower számítógépháztól.

A letisztultság már rögtön a ház elején szembetűnő, hiszen egyzárt fém előlap várja a felhasználókat, mely körül egyébkéntrejtett szellőzőket helyeztek el a mérnökök annak érdekében, hogy a komponensek hűtése optimális maradjon. A LED világítás egy színben, fehéren világít, mely remekül illik a letisztult formához. A ház oldalán 4mm vastag edzett üvegoldallap található, így az igényes belső ebben a kompaktformában is megmutatható.

A kompakt méretnél a megfelelő hűtésre különösen figyelnikell. A beépített porszürők mellett helyet kiemelendő a vízhűtéses All in One rendszerek támogatása, hiszen felülreegy 240mm-es radiátor is elfér. A processzorhűtő magasságamaximum 165mm lehet, míg a grafikus kártya hossza 330mm.

A házhoz két darab ventilátor is jár, az egyik fehér LED világítást kínál, a másik pedig egy hagyományos darab. Mindkettő hidraulikus csapágyazással rendelkezik, 1100RPM-es maximum sebességre képesek és 30 000 óra működésrehitelesítettek.

The Zalman M3 már elérhető a hazai piacon, méghozzá15 000 Ft környékén.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter