a-zalman-bemutatta-uj-szovedjegyet-es-logojat

A Zalman bemutatta új szóvédjegyét és logóját

A hűtési megoldásairól és számítógépházairól ismert Zalman hosszú évek után megújította klasszikus logóját és modern dizájnfilozófiára váltott. A gyártó hangsúlyozza, hogy az emblémák a tudást, a tapasztalatot, az eredetet és a piacon elfoglalt pozíciót képviselik. A megújulás célja, hogy kifejezze a vállalat vállalkozói eszméit a fiatalság és a progresszív innováció szellemével párhuzamosan. Magát a Zalman szóvédjegyet úgy tervezték, hogy hatékonyan kommunikálja a márka erőforrásait. Figyeljük meg az "L" betűben diszkréten elhelyezett "1" számot, amely a piacon elfoglalt pozíciót hangsúlyozza.


A legszembetűnőbb a Zalman új logója. Mint azt maga a gyártó is elmagyarázza, Dél-Korea nemzeti zászlaja négy szimbólumot tartalmaz, amelyek az eget, a földet, a vizet és a tüzet jelképezik. Úgy döntöttek, hogy a tűz szimbólumot használják, és kombinálják a ventilátor formájával és a "Z" betűvel.

Ahogy a gyártó kifejti, a tűz/meleg ellenőrzésének képessége a vállalat identitásának középpontjában áll. Ezen túlmenően a koreai trigram szerkezet és a használt angol kezdőbetűk kifejezik a büszkeséget, hogy Dél-Korea reprezentatív márkája, valamint a változás és a további fejlődés iránti elkötelezettséget sugallják. A Zalman elsődleges színe mostantól az "Excellent Dark Blue" (CMYK: C100, M100, K55 / RGB: R29, B219, B73 / #1D1349), amely az átláthatóságot és a hűvösséget szimbolizálja.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter