a-zalman-bemutatta-z9-neo-plus-szamitogephazat/2017/02/01

A Zalman bemutatta Z9 Neo Plus számítógépházát

2017. február 01. Kocsis Bence

A mai modern házaknál a tágas belső és az igényes külső sokszor a megfelelő hűtés rovására megy.  A Zalman Z9 Neo Plus számítógépház ezt a problémát szeretné orvosolni, mely ház tágas belsőt, hatékony hűtést és szemkápráztató látványt kínál. A Z9 Neo Plus a modern és látványos külső mellett a hűtési teljesítményt is új szintre emeli.

A csomagban öt 120 mm-es ventilátor (három kék LED világítással) kapott helyet, a tápegység pedig egy olyan panel mellett kapott helyet a ház alján, mely könnyen elvezeti a hőt.

zalman_z9_plus_neo8

A jobb légáramlás vagy a vízhűtés intenzitásának növelése  érdekében a felhasználók a felső panelt is le tudják választani. A hatékonyabb hűtés sokszor több zajjal is jár. A Z9 Neo Plus esetében a ház előlapjának belső része egy speciális zajszűrő réteget is kapott, mely már több Zalman háznál is bizonyított.

Az I/O panel a ház felső részén kapott helyet, hogy könnyen el lehessen érni. A csatlakozásokat tekintve két USB 3.0 és két USB 2.0 port, mikrofon és fejhallgató csatlakozó, valamint be/ki kapcsoló és újraindító gombot találunk ezen a részen.

A házban szinte minden konfiguráció nagyon kényelmesen elfér, úgy lett kialakítva, hogy a jövőre is lehessen kalkulálni, hiszen egy ház hosszú távú befektetés,  Legyen szó akár 400 mm hosszú grafikus kártyáról vagy vízhűtésről. A merevlemezeket és SSD meghajtókat mindenféle szerszám nélkül, néhány mozdulattal telepíthetjük.

zalman_z9_plus_neo9

A számítógépes hardverek egyre kifinomultak és a LED világítással a szoba díszévé és válhat egy ház, így a Z9 Neo Plus átlátszó oldallapot kapott, hogy mindig gyönyörködhessünk kedvencünkben.

Annak érdekében, hogy mindezt egy porszem is megzavarja, több ponton is porszűrőket kapott a ház. A Z9 Neo Plus ház nagyjából 30000 Ft környékén debütálhat.

 

Írta: Kocsis Bence