acer-aspire-zc-605-optimalizalt-all-in-one-elmeny/2013/04/03

Acer Aspire ZC-605: optimalizált all-in-one élmény

2013. április 03. Kocsis Bence

Az Acer tovább bővítette all-in-one consumer asztali számítógép vonalát és ma bejelentette az új Aspire ZC-605 modellt, mely arra született, hogy a felhasználók számára maximális multimédiás élvezetet és jobb otthoni számítástechnikai élményt nyújtson. Teljesen megújult megjelenésével az Aspire ZC-605 egyszerűbb működést, kiváló multimédiás képességeket és a lehető legjobb érték/teljesítmény arányt nyújt a felhasználóknak.

Az első dolog, ami a szemünkbe ötlik, az a vastag fekete keret, amely körülöleli a kijelzőt, kiemelve, mint egy képkeret a képet. Az előlap gondoskodik róla, hogy az Ön minden fényképe vagy videója be legyen keretezve, mint egy művészeti alkotás. És ha a megjelenésen túl is tekint, akkor észre fogja venni a kiváló ergonómiát. A 10°-30° dönthetőségnek köszönhetően könnyedén meg fogja találni a legkényelmesebb nézői pozíciót, akár kikapcsolódásképpen egy filmet nézne meg, játszana egy játékkal vagy dolgozna. A HD webkamerával, ami szintén beállítható, ülhet, állhat, vagy akár le is fekhet és még így is cseveghet barátaival könnyedén.

A másik szembeötlő tulajdonsága az egyedülálló kapszula alakú hangszóró és a csatlakozó felület. A felületből enyhén kiemelkedő hangszóró rácsok szinte lebegnek, szép vizuális hatást keltve és hangsúlyozva a hangminőséget. A leggyakrabban használt csatlakozók, beleértve egy USB 3.0 portot is, csoportosítva találhatóak egy ún. port kapszulában, így a felhasználók gyorsan és könnyedén elérhetik a kívánt adatokat, zenét hallgathatnak vagy kikapcsolhatják a monitort, ha nincs rá szükség. A PC nagyszerű dizájnját még jobbá teszik a ZC-605 talapzatán található kampók, melyek segítenek a kábeleket helyükön- és az íróasztalt rendben tartani.

A 19.5” HD kijelzőtől a Dolby® Home Theater® v4 surround hangzásig, az ergonomikus dizájntól az erős számítástechnikai teljesítményig, a ZC-605 sorozat minden egyes részlete finomra lett hangolva, hogy olyan platform születhessen, amely felhasználóbarát élményt kínál minden egyes családtag számára. Ez az Intel® processzorokkal és optimális grafikai megoldásokkal hajtott és akár 16 GB memóriával felszerelt asztali gép képes kezelni a nehéz feladatokat, lehetővé téve a sima többfeladatú működést és garantálni a maximalizált szórakozást.

A ZC-605 fel van szerelve az AcerCloud megoldással, mely lehetővé teszi a PC-jén található zenék, fényképek, videók és dokumentumok megosztását az összes többi eszközzel, függetlenül attól, hogy Ön hol is van. Ha távol van otthonától és meg szeretne osztani fájlokat PC-jén, aggodalomra semmi ok! Mindaddig, amíg számítógépe csatlakoztatva és alvó üzemmódban van, az AcerCloud felébreszti és így Ön elérheti média tartalmait bármikor, bárhol.

AZC605

Aspire ZC-605 technikai specifikáció
Operációs rendszer Windows 8 64-bit; FreeDOS
CPU és chipset Intel® Pentium® 2117U processzor (17 W) vagy Intel® Celeron® 1007U processzor (17 W)Intel® HM70 Express Chipset
Memória Up to 16 GB of DDR3 1600 MHz SDRAM (kétcsatornás támogatás két soDIMM foglalatban)
Grafika Intel® HD Graphics
Kijelző 19.5" 1600 x 900 felbontású LED hátsó-megvilágítású TFT LCD200-nit (cd/m2) fényerő 16:9 méretarány 5 ms válaszidő 600:1 kontrasztarány 72% színtelítettség Láthatósági szög: 90° vízszintes, 65° függőleges
Webkamera Beépített 1 MP HD webkamera:
  • 720p képrögzítés
  • 20°-ig állítható
Hang Dolby® Home Theater® v4.05Beépített mikrofon
Tároló Merevlemez meghajtó: 500 GB / 1 TB 7200 rpm, 3.5", SATA 3 GB/s
Optikai meghajtó Tálcás 8X DVD-Super Multi
Kommunikáció WLAN: 802.11a/b/g/nLAN: 10/100/1000 Mbps, Acer Always Connect technológia támogatással WPAN: Bluetooth® 4.0 LE
I/O csatlakozók Előlap és oldal
  • Kártyaolvasó
  • Fejhallgató/hangszóró jack, 3.5 mm fejhallgató támogatás beépített mikrofonnal
  • USB 3.0 port
Hátlap
  • Ethernet (RJ-45) port
  • Line-out port
  • Mikrofon bemenet jack
  • Két USB 2.0 port
  • USB 3.0 port
Opciók és kiegészítők Vezetéknélküli billentyűzet és egérUSB billentyűzet és egér
Hálózati táp 65 W (integrált grafikus kártyával szerelt modellek esetén)
Méretek Méretek: 492.92 (Szé) x 369.45 (Mé) x 58.68 (Ma) mmSúly: 8 kg (állvánnyal)
 

Írta: Kocsis Bence