acer-k137-led-projektor-vegre-europaban-is/2014/03/21

Acer K137 LED projektor, végre Európában is

2014. március 21. Gosztonyi Adorján

Az Acer a napokban jelentette be, hogy a díjnyertes Acer K137 LED projektor elérhetővé vált az európai vásárlók részére. Pillekönnyű és hordozható – ez a projektor kisebb, mint egy A4-es méretű magazin, s akár az üzletemberek hétköznapi társa lehet, csakúgy, ahogyan otthon, akár hordozható házimoziként is használhatjuk.

Kettő erőteljes 3 Wattos hangszóróval letfelszerelve, valamint SRS Wow HD sztereó élményt kínál, kristálytiszta, testes hangzással, tűéles képvisszaadással. Továbbá kompakt méretének köszönhetően az Acer K137 egy praktikus megoldás például mozifilmek vetítéséhez, videókhoz és játékokhoz otthon, és a lakáson kívül.

Az Acer K137 jelentős elismerést, iF díjat kapott 2014-ben. A zsűrit 49 nemzetközileg elismert szakember alkotta, a dizájn, ipar, illetve oktatási területekről – 55 ország képviseletében.

Kompakt – dinamikus hangzás

Az új hordozható projektor pehelykönnyű, és rendkívül kompakt méretekkel bír, így egyszerűen mozgatható játék céljából egy hátizsákban a barátunkhoz, vagy egy mozizós estére eljutásnál a családdal. Az SRS Wow HD kifinomult hangteljesítményt garantál az apró beépített hangszórók ellenére, természetes hangzással, kiterjesztett tartományban, kifejezetten realisztikus tálalásban.

Az eszköz Micro SD és USB aljzattal lett ellátva, így a felhasználók teljes mértékben kiélvezhetik a multimédiás tartalmakat, mint a fotókat, hang- és videólejátszást közvetlenül pendrive-okról, illetve SD kártyákról. A projektor rendelkezik HDMI aljzattal is, így játszi könnyedséggel kapcsolódhatunk PC-hez, játékkonzolhoz, csakúgy, mint Blu-ray és DVD lejátszóhoz is.

Magas fényerő – HD felbontás

700 ANSI Lumen fényerő standard módban, 560 Lumen fényerő ECO módban – több, mint tiszta és erőteljes képi élmény. 10,000:1 dinamikus kontrasztarányával, illetve a DynamicBlack technológia segítségül hívásával remek színek és megvilágítás áll rendelkezésre a tökéletes olvashatósághoz. A natív 1280x800 HD WXGA felbontás (maximum UXGA 1080p full HD felbontás) éles képfolyamot, realisztikus reprodukciót tesz lehetővé a Blu-ray lemezek, DVD-k és egyéb adathordozók lejátszásánál.

Az Acer K137 ColorSafe II technológiával lett felszerelve, ez felel a képvisszaadás valósághűségéért a használat során. A fal színének színkompenzációja révén a vetített színek még színes falakon is jól elkülönülnek egymástól.

Acer K137 projector

Hosszú élettartam

Az Acer K137 hosszú LED élettartamú izzót tartalmaz, akár 20 ezer órát is kibír sztenderd módban, viszont ExtremeECO profillal akár 30 ezer óráig is növelhető a rendelkezésre állás. Utóbbi esetében a teljes energiafelhasználás mindössze 30 százalékával üzemel az eszköz, csökkentve a háztartás kiadásait, költségeit. A környezettudatosság jegyében – amennyiben nem érkezik külső bemeneti jel meghatározott időn belül, az automatikusan kikapcsol.

Időt és energiát takaríthatunk meg, ha az AcerInsantPack opcióját igénybe vesszük: bekapcsolás után rögtön rendelkezésre áll a rendszer, kikapcsolásnál azonnal áramtalanítja magát. Továbbá Microsoft Office kompatibilitással is rendelkezik, így egy egészen különleges hordozható olvasóvá válik a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok terén. PDF dokumentumokkal is kompatibilis.

Opcionális vezeték nélküli vetítés

A felhasználók fotókat tudnak nézegetni, zene és videofolyamokat tudnak lejátszani az összes kompatibilis eszközről, mint a mobileszközök (Android és iOS operációs rendszerekkel), Windows okostelefonok, táblagépek és notebook-ok – az Acer MHL vezetéknélküli adapter segítségével. A projektor gond nélkül jeleníti meg az MHL kompatibilis eszköz tartalmát, miközben párhuzamos hálózati töltést is kap. Továbbá rendelhető a projektorhoz egy külső 90 wattos adapter is.

Az Acer a No.1 DLP márka az EMEA régióban 2008 óta

Az Acer DLP projektorok több okból kifolyólag is a legnépszerűbbek az EMEA keretein belül. A PMA (Pacific Media Associates) felmérései szerint nincs még egy olyan brand, mely több DLP projektort értékesített volna 2008 óta, mint az ACER. Magas minőség, mindig a legújabb projektor technológiák, a speciálisan fejlesztett AcerColorBoost technológia pedig gazdag, telt színvisszaadást eredményeznek. 5 év garanciájának hála, a DLP chip hosszú távon megtartja minőségi színvisszaadását. Az Acer minőségi Osram és Philips lámpákat használ, megkötés nélküli 1 év garanciával.

acer-logo

Írta: Gosztonyi Adorján