aio-gamer-pc-vel-rukko-elo-a-colorful

AIO Gamer PC-vel rukko elő a Colorful

A Colorful olyan vizekre evez, melyeken csak kevés gyártó próbálkozik, ugyanis a népszerű videókártyái után All in One PC-vel is próbál kedveskedni a felhasználóknak, különös tekintettel a játékosokra. Az új iGame G-One AIO PC-t, annak érdekében hogy a legújabb játékok is kompromisszumok nélkül futtathatók legenek a gyártó a legújabb hardverekkel szerelte fel. Ez egy 9. generációs Intel Core i9-8950HK processzort és egy új generációs Geforce RTX 2080 grafikus vezérlőt jelent. Ezen alapvető komponensek hűtéséről is gondoskodott a gyártó annak érdekében, hogy a nagy teljesítményű komponensek számára megfelelő feltételek legyenek elérhetők. 

Arról, hogy a hardverek teljesítményét kiváló képminőséggel kapják vissza a felhasználók egy 144 Hz-es 2560 x 1440 pixel felbontású kijelző gondoskodik. Az IPS panel az RGB színtér 99%-át lefedi, 178 fokos betekintési szöggel rendelkezik és megkapta a HDR 400 tanúsítványt, 

A kimondottan kompakt és agresszív külsővel ellátott iGame G-One nagyjából 5000 dolláros áron lesz elérhető, de a megjelenési dátumot egyelőre nem ismerjük. 


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: